nlc.hu
Sztárok

Párharc: Kozsóék feladták

Párharc: Kozsóék feladták a versenyt, átadták a helyüket DR BRS-éknek

Váratlan fordulat történt az első párbaj után.

Drámai bejelentést tett Kozso és párja, Ágica a Párharc pénteki adásában. Az énekes könnyek között jelentette be a játékostársai előtt, hogy feladják a versenyt.

Kozsó

Kozso és Ágica úgy döntött, feladják a versenyt DR BRS-ék javára – Forrás: TV2 / Párharc – videó

Szeretnénk mondani valamit. Maradjatok itt és harcoljatok, érezzétek jól magatokat! Végigpörögtem az egész életemet… Ne menjetek el, mi szeretnénk veletek cserélni! Mi elköszönünk sajnos a csapattól, átadjuk a lehetőséget másnak” – mondta sírva Kozso.

Barátnője a kamerák előtt megindokolta a döntésüket: ‘”Annyira fontos nekik ez a verseny, látszott rajtuk. Adri ott sírt, teljesen kivolt. Úgy láttam rajtuk, hogy még nem kapták meg a játéktól azt, amiért  jöttek. Mi megkaptuk. Mi azért jöttünk ide, hogy kilépjünk a komfortzónánkból. Mi megkaptuk. Mi boldogok vagyunk. Nekünk élmény, ők még várnak valamit ettől a játéktól.

Így a Somhegyi Krisztiánékkal szembeni párbajon alulmaradt DR BRS-ék megmenekültek a kieséstől, ugyanis elfogadták Kozsóék ajánlatát.

A döntésükön azonban nagyon kiakadt Somhegyi Krisztián, mondván “ez tiszteletlenség az ellenféllel szemben”.

Maga a felajánlás Kozsótól szerintem hatalmas gesztus volt Attiláék felé. Nekem azért egy picit fura, hogy egy fair küzdelemben kikapunk, van egy ilyen lehetőség… Én személy szerint a helyükben nem éltem volna ezzel, hiszen ez kicsit az ellenfelemmel szemben egy tiszteletlenség” – fakadt ki a riportszobában.

Ezzel pedig Kozso és Ágica lett a Párharc első kieső párosa. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top