nlc.hu
Sztárok

Kozso élete egyik legnehezebb időszakáról

Így van most Kozso két agyvérzés, két aneurizmaműtét és kóma után

Az énekes élete egyik legnehezebb időszakáról vallott.

Kozso 2014-ben egymás után került életveszélyes helyzetekbe: két agyvérzés, két aneurizmaműtét és kóma után mindent újra kellett tanulnia. Az előadó nem tudott beszélni, járni, ráadásul nem sokkal később Amerikában súlyos autóbalesetet is szenvedett. Az ütközés során súlyosan megsérült, eltört a gerince. A sok nehézség ellenére most visszatért, méghozzá a Párharc című műsorban új kedvesével, Ágicával. Kozso újjászületett az elmúlt években, ám ha bármi történne, egy profi stáb vigyáz rá.

Kozso

Kozso Fotó: TV2

„A forgatások előtt egy orvosi stáb felmérte a fizikai állapotunkat, és azt kell mondjam, még engem is meglepett az eredmény. Brutálisan jó formában vagyok szerencsére, úgyhogy félelmek nélkül vágtam neki ennek az egésznek. Ez azért is hatalmas szó, mert annak idején nekem mindent újra kellett tanulni. Beszélni, járni, röviden élni” – kezdte a Ripostnak Kozso, aki ma már értékeli a hétköznapok minden szépségét. 

„A műsorban is szóba került a múltam ezen része. Őszintén, én nem gondoltam erre évek óta, tulajdonképpen nem is jutott volna eszembe magamtól, ha nem hozzák fel a többiek. Már könnyen beszélek róla egyébként, az idő sokat segített ezen. Túl vagyok rajta, de azt sosem felejtem el, hogy milyen törékeny az élet. Bárkivel megtörténhet a baj, egy pillanat alatt. Én hálát adok az életemért, remekül vagyok, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen csodálatos nővel élhetek, mint Ágica” – tette hozzá a gyereket akaró művész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top