nlc.hu
TV-sztárok

Kozso őrülten szereti a párját

Kozso először beszélt titokzatos párjáról: „Őrülten szerelmesek vagyunk”

Végre mesélt egy kicsit a kapcsolatáról, amire eddig nem volt példa.

Kozso már évek óta egy párt alkot a barátnőjével, ám az eddigiektől eltérően erről a kapcsolatról alig beszél, sőt, még be sem mutatta a hölgyet a nyilvánosság előtt. Erre valószínűleg nem is került sor, ám a Story magazinnal részleteket is megosztott a párjáról.

„Amióta a kedvesem, igazi szép szerelmem mellettem van, minden sokkal könnyebb. Őrülten szerelmesek vagyunk, szebbek a nappalok és az éjszakák, jobb a levegő, a fény, az ízek, az illatok, a világraszóló érzések. De művészemberként szükségem is van az én múzsámra. Én a szerelemből táplálkozom, ezért élek, hogy aztán az érzéseimet kiénekeljem és vászonra fessem magamból az emberiségnek. Szürrealista módon fejezem ki önmagam. Most újra színesben látom a világot, örök hálát érzek a lelkemben” – magyarázta az énekes, akire az utóbbi években rájárt a rúd egészségügyileg, ám most nagyon jól érzi magát

„Az őrangyalaimnak hála, fantasztikusan jó állapotban vagyok, pedig nem sok esély volt arra, hogy két agyvérzés és az egy hónapig tartó kóma után egyáltalán életben maradok. Az utóbbi években még többször megnyitotta Hudák professzor a koponyámat, hogy meggyőződjön arról, minden rendben van-e az általa kifejlesztett speciális anyaggal. És szerencsére igen, tökéletesen jól vagyok. Most akár már száz évig is élhetek” – árulta el a lapnak Kozso.

További részletek a ma megjelent Storyban:

Story magazin, Tóth Gabi és Krausz Gábor új háza és a hitel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top