nlc.hu
Sztárok

Rékasi Zsigmond magánélete

Párharc: Ilyen kapcsolatban maradt Rékasi Zsigmond az exével

Ők estek ki legutóbb a Párharcból.

A TV2 műsorában Rékasi Zsigmond akkori párjával, Gallai Melittával volt látható. Bár a pár a forgatás óta szakított egymással, a show sajtótájékoztatóján együtt jelentek meg, emellett nem zárkóztak el a közös kérdésektől sem. A kiesésük után a Mokkában nyilatkoztak, ahol Orosz Barbara szerint az látszódott, hogy a fiatalok barátok maradtak a szétválás ellenére is. Rékasi ezt megcáfolta, noha Gallai bólogatott.

„Bocsánat, azért ne szaladjunk ennyire előre: emberileg elfogadjuk egymást, tiszteljük a másikat, fogalmazzunk így. A barát nagyon bizalmi dolog, nálunk ez megszakadt, más utat járunk, ezzel nincsen semmi gond” – reagált a feltételezésre Zsigmond, mire Gallait kérdezték erről, aki szűkszavúan annyit felelt:

„Én elfogadom az ő döntését, én tudnék a barátja lenni. Ha ő nem szeretne, akkor én sem” – zárta a témát a lány.

Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta

Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta (Fotó: Trenka Attila)

Rékasi Károly fia egyébként sosem kertel, a műsorban is bármikor őszintén elmondta a véleményét. Amikor például Gáspár Győző durván beszólt neki, akkor sem hagyta magát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top