nlc.hu
Sztárok
Rékasi Zsigmond életveszélyes szituációkban

Többször megvágták már késsel Rékasi Károly fiát az éjszakában: „Soha nem bírtam tétlenül nézni, ha a gyengébbet bántják”

Sokszor keveredett veszélyes szituációba a TV2 Párharc című műsorának versenyzője.

Egyáltalán nem ismeretlen az éjszaka világa Rékasi Zsigmond számára. Rékasi Károly és Détár Enikő fia a rendre felügyelt korábban az éjszakai járatokon, majd idővel személyvédelemmel és rendezvények biztosításával foglalkozó céget alapított, hogy segíthessen másokon – írja a Blikk.

Rékasi Zsigmond

A barátaival járta az éjszakát Rékasi Zsigmond, hogy javítsanak a közbiztonságon – Fotó: Sajtószoba

„Sok balhéba, verekedésbe keveredtem az évek során, ugyanis soha nem bírtam tétlenül nézni, ha a gyengébbet bántják, megalázzák. (…) Nem volt ritka, hogy fegyvert fogtak rám. (…) Rendszeresen védtünk meg nőket, gyermekeket az éjszakai tömegközlekedési járatokon, és az ilyen alkalmakkor időnként egy-egy »bökő« is előkerült támadónál. Engem is többször megvágtak már, de végül mindig mi jöttünk ki jobban” – mesélte a bulvárlapnak Rékasi Zsigmond, akinek a terveit a szülei is támogatták. 

„Van veszélye a dolognak, de mi Rékasiból vagyunk, így nincs olyasmi, ami legyőzhetne” – jelentette ki a 22 éves vállalkozó, aki az akkori barátnőjével szerepel a hamarosan képernyőre kerülő Párharcban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top