nlc.hu
TV-sztárok

Rékasi Károly fia munkájáról

„Elhangzott az is, hogy minket agyon fognak szúrni” – veszélyes szakmát űz Rékasi Károly fia

A színész sokszor halálosan félti gyermekét munka közben.

Rékasi Károly most ünnepelte 60. születésnapját, és ennek apropóján volt a Reggeli vendége, ahova ezúttal nem egyedül érkezett, mert vele ment a 21 éves fia, Zsigmond is. 

Rékasi Zsigmond és Rékasi Károly

Rékasi Zsigmond és Rékasi Károly a Reggeliben

A színész fiának fiatalkora ellenére saját cége van, egy őrző-védő szolgálatot üzemeltet. Ez a munka nem veszélytelen, erről pedig bővebben is meséltek. 

„Ezt édesapámtól tanultam, hogy mi, Rékasiak beleállunk helyzetekbe, mi nem adjuk fel és mindig kiállunk a gyengébbekért, azokért, akik segítségre szorulnak. Budapest legveszélyesebb környékeit járjuk – kezdte a mesélést Zsigmond, majd édesapja fel is idézett egy keményebb helyzetet. – Vigyáztak egy diszkóra, ahol meg volt a korosztály szabva. Valakik másképp gondolták ezt, és amikor Zsigmond hangot adott ennek, egyszer csak visszatért egy nagyobb brigád. Zsigmondék hárman voltak huszonöt főre, bezáratta maga mögött az ajtót, és azt mondta, ezt az ajtót csak mi hárman nyithatjuk ki. Értesítették a rendőrséget, de addig hárman álltak csak ott.” 

„Bevallom őszintén, számot vetettünk a sorsunkról. Nem gondolom, hogy el kéne hangozzon, hogy mit mondtak, de elhangzott az is, hogy ők erőszakot terveznek tenni az ott szórakozó hölgyeken, minket meg agyon fognak szúrni. Aki ebben a szakmában dolgozik, tudja, hogy ilyen dolgok előfordulnak. Kiérkeztek a rendőrök, a helyi körzeti megbízottal ki tudtuk szorítani ezt a társaságot” – zárta a történetet Zsigmond. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top