nlc.hu
Sztárok

Rékasi Károly motorcsónak-jogosítványt szerzett

„Nekem óriási érzés, hogy ez megszületett” – motorcsónak-jogosítványa lett Rékasi Károlynak

Már régóta ábrándozott egy ilyen lehetőségről.

Rékasi Károly volt az RTL Klub Reggeli vendége, ahol elmesélte, hogyan teltek az elmúlt hónapjai. Születésnapjára különleges ajándékot kapott feleségétől, Pikali Gerdától, ugyanis motorcsónakra szerzett jogosítványt, és a tervei szerint itt nem áll meg. 

Rékasi Károly

Rékasi Károly a Reggeliben

Nem fázom nagyon, de libabőrös vagyok. Nekem ez óriási érzés, hogy ez megszületett – mutatta büszkén a jogosítványát a színész, aminek a történetét is elmesélte. – A feleségemtől, Gerdától kaptam a lehetőséget. A születésnapomon odaállt egy borítékkal. Tudtam, hogy valami külön meglepetés lesz, de az eszembe nem jutott, hogy ő ennyire figyel rám, és ez a csodálatos, hogy a párod ekkora figyelemmel van irányodba.” Ugyanis Károly hozzátette, a Duna-parton már sokszor ábrándoztak róla, hogy milyen lenne motorcsonakozni. 

Most pedig kacérkodom a helikopterezéssel is” – jelentette ki a Barátok közt egykori sztárja, aki elmondta, felesége támogatja abban, hogy megtanuljon helikoptert vezetni, de azt megtiltotta neki, hogy újra motorra üljön

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top