TV-sztárok

Rékasi Károly: „Nyomorék lettem, miért vagy mellettem?”

Rékasi Károlyban egy ideig csak az tartotta a lelket a balesete után, hogy Pikali Gerda mellette van. Később viszont úgy érezte, hogy már csak teher a szerelmének.

Nagyon örültek a nézők, hogy újra láthatják Rékasi Károlyt, aki szerint ő a boldogabb, hogy végre látható, mivel motorbalesete óta nagyon szenvedett attól, hogy nem tudott dolgozni. Az a 27 hónap pedig kegyetlen volt, és nem csak az örökös fájdalmak vagy a műtétek miatt, de a párkapcsolata miatt is aggódott.

Rékasi Károly a Reggeli facebook live-ban elmesélte milyen beszélgetések zajlottak közte és Pikali Gerda között. Az egyik legmeghatóbb az volt száméra, amikor a Gerdával közös premierjük előtti héten kiderült: újra műteni kell, de ezt Gerda eltitkolta, mert tudta, hogy szüksége van arra, hogy újra megélje a csillogást. 

„Ezt képzeljétek el ebben a csajban. Meg tudta azt csinálni, hogy a saját érzései fölé helyezte azt, hogy valaki másnak másra van szüksége” – mesélte könnyes szemmel a színész, és Peller Mariann arra is rávilágított, hogy bár sok kapcsolat egy ilyen balesetre rámegy, Rékasit és Pikalit még jobban összehozta.

„Pontosan ezt mondtam neki én is. Mondtam, Gerda, én ennyivel idősebb vagyok, mint te, ennyivel hamarabb kezdek majd el piszkosul öregedni, mint te, ráadásul itt vagyok, nyomorék lettem, miért vagy mellettem? Erre azt mondta, hogy azt hiszed, ezek számítanak? Hidd már el, hogy van sokkal mélyebb, ami számít.”

Nézd vissza a beszélgetést, hogy Rékasi Károly hogyan emlékszik az elmúlt hónapokra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top