Sztárok

Rékasi Károly elveszi Pikali Gerdát, megvan az esküvő időpontja

Úgy tűnik, megoldotta a kapcsolatukat mérgező problémákat Pikali Gerda és Rékasi Károly. A szakításukról szóló hírek alaptalanok: a pár a nyáron összeházasodik.

Az utóbbi időben sok találgatás látott napvilágot arról, hogy a pár között vége mindennek. Rékasi Károly szerint kapcsolatuk komoly válságban volt. “Nehéz időszak ez kettőnknek, de Gerda kitart mellettem. Olykor kétségbeesetten kutakodunk a régi jó emlékek között, hogy működni tudjon tovább. Szerencsére még mindig találunk olyan pillanatokat a közös életünkből, amelyek feltöltenek” – mondta karácsonykor.

Rékasi Károly elveszi Pikali Gerdát

Jól értesült ismerőrök azt is tudni vélték, nem lakik már együtt Pikali Gerdával, mert “bár szeretik egymást, olyan alapvető konfliktus lehet köztük, amit aligha lehet feloldani anélkül, hogy egyikük teljesen fel ne adná az elveit”.

Azonban úgy tűnik, Rékasi rehabilitációjának végéhez közeledve a pár magánélete is egyenesbe kerül. A színész ugyanis megkérte Gerda kezét, aki a Blikk szerint igent mondott. A nagy napra a színházi évad után kerülhet sor, meghitt, családi körben, médiafelhajtás nélkül.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top