TV-sztárok

Mégsincs eljegyzés, Rékasi nem kérte meg Pikali Gerda kezét

Közel ötszáz napja alkot egy párt a Barátok köztben játszó Rékasi Károly és a konkurens csatornán szerepet kapó Pikali Gerda. Kettejük kapcsolatáról kérdezett a Bors, ahol szóba került az eljegyzés közel egy éve szárnyra kapott híre is.

Boldogan érkezett Az aranyember című előadásra Pikali Gerda és Rékasi Károly. A József Attila Színház művészbejárójánál elcsípett színészek egymást karolva siettek, a Bors kapcsolatukat is érintő kérdéseire pedig őszintén válaszoltak. Így végre tisztázódott a közel egy éve keringő hír: valóban eljegyezte egymást a pár? “Eljegyzés? Tényleg volt ilyen cikk? Nos, mi nem tudunk a dologról” – cáfolta a hírt Pikali Gerda.

“A legfontosabb, hogy nyugalomban és szeretetben telnek a mindennapjaink, és így készülhetünk az előttünk álló feladatokra” – nyilatkozta Rékasi, aki jelenleg a Csalóka szivárvány című darab november 15-i premierjére készül, míg párja a Jóban Rosszban sorozatban kapott szerepet. Nagy Gabriella százados nagyon jól kitalált, izgalmas figura, sok közös van bennünk  mesélte a színésznő, aki igyekszik visszanézni a műsort, hogy abból is tanuljon. “Érdekes, hogy én a jó vagyok, Karcsi pedig »odaát« a rosszfiú. Időnként az is előfordul, hogy előbb az egyikünket nézzük, majd a másikunk következik”  árulta el a részleteket Gerda.

Mégsincs eljegyzés - Rékasi nem kérte meg Pikali Gerda kezét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top