TV-sztárok

Détár Enikő nem tudja visszafogni kamasz fiát

Détár Enikő és Rékasi Károly fia egyik napról a másikra lopta be magát az emberek szívébe kormányellenes verseivel. Véleményét annak ellenére is vállalja, hogy ebből szüleinek esetleg bajuk lehet.

“A gyerekemet én nem tudom visszatartani, és nem is ez a dolgom a világban” – nyilatkozta a Borsnak Rékasi Zsigmond édesanyja, Détár Enikő. A színésznő hozzátette, anyaként azt érzi legfontosabb feladatának, hogy tudatosítsa fiában, hogy a “mama nevű védőháló, amíg él, vele lesz. Hogy ez a védőháló egy kis ház, egy szoba-konyha, az ölelő karom, az mindegy. Mind a két gyerekemmel ezt éreztetem, ez a dolgom“.

Détár Enikő a lapnak beszélt arról is, hozzászokott már a kudarcokhoz. Gyerekeinek is azt tanítja, hogyan állhatnak fel azután, hogy kudarc érte őket, hiszen ő is mindig ezt csinálja. Elárulta, bár elismert színésznő, mégis sokszor jár meghallgatásokra egy-egy szerepért, és olykor előfordul, hogy bizony nem ő kapja a szerepet.

A Sztárban Sztár című műsorral kapcsolatban Détár Enikő azt mondta, egy pillanatig sem gondolkodott, hogy igent mondjon-e a felkérésre. “A színházban a fodrászoknál és a portás bácsi fülkéjében kaptam el egy-egy perceket a műsorból – nem nézek tévét az elmúlt években, be sincs kötve, nem sznobságból, egyszerűen így alakult” – mondta Enikő, majd hozzátette, persze, nagyon izgul, hogy minél jobban szerepeljen az énekversenyben, de ha kiesik, nem kesereg majd. “Mindent beleadok majd, és ha ezután is kiesek, nem lesz ciki. Megtettem mindent, amit tehettem.

Olvass még többet Détár Enikőről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top