nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra vallomása

Stana Alexandra Meggyes Dáviddal való kapcsolatáról beszélt

A táncos szerint sok mindenben különböztek.

Stana Alexandra a KinekVanIgaza? című podcast vendége volt. A beszélgetés a Meggyes Dáviddal való szétválás előtt rögzült. A táncos híresség az interjú során elmondta, hogy sok mindenben mások a párjával, amit nem tartott rossznak, hiszen így csak izgalmasabb volt a kapcsolatuk.

Stana Alexandra és párja, Meggyes Dávid

Stana Alexandra és volt párja, Meggyes Dávid (Fotó: Trenka Attila)

„Két, nagyon távoli világból vagyunk mi ketten. Realitás, művészvilág. Hogy fér össze a kettő? Még azt is mondanám, hogy szabadidőnkben sem feltétlenül a teljesen hasonló dolgokat szeretjük. Ő más fajta filmeket szeret, én más fajtákat. Én nagyon jövős-menős vagyok, ő nem annyira. Ő focit néz, én táncot. Tehát nagyon sok különbözőségünk van, mégis valahogy értékelni tudom azt, hogy neki is megvan a maga világa, mert én ezáltal sokkal teljesebb és egészebb embernek érzem magam, mert én vagyok egyedül abban, amit akarok, csinálok és szeretek, meg ő van, és ott van a közös halmaz, ahol összeér a kettő. Van egy pár dolog, amit mind a ketten szeretünk, és az kapcsol ki teljesen. Nekem ez így egészen jó balanszban van. Úgy érzem, most vagyok igazán abban, hogy tudom járni az utamat, biztonságérzetem van, de nem vagyok arra kötelezve, hogy mindig azt csináljam, amit a másik” – mondta Stana Alexandra, akit az utóbbi időben Marics Petivel hoztak össze a rajongók. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top