nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra és Meggyes Dávid szakítása

Stana Alexandra végleg befejezte Meggyes Dáviddal

A táncosnő már nem akarja folytatni a kapcsolatukat, új életet szeretne kezdeni.

A Blikk információi szerint nincs visszaút, Stana Alexandra döntése végleges: szakít Meggyes Dáviddal. Úgy tudni, a táncosnő új életet szeretne kezdeni, a bulvárlap rögtön fel is dobta, hogy Alexandra egyre közelebb került a Dancing With the Starsbeli partneréhez, Marics Petihez.

Stana Alexandra

Stana Alexandra új életet kezdene Fotó: Birton Szabolcs

Hogy végleges a szakítás, azt az is bizonyíthatja, hogy a táncosnő árulja a lakását és Dáviddal közös fotóit szinte mind letörölte a közösségi oldaláról.

Alexandra egy barátja úgy nyilatkozott, hogy „Alexandra lezártnak tekinti a kapcsolatukat, ő már egyáltalán nem szeretné folytatni. Új életet akar kezdeni Dávid nélkül. Dávid már a Dancing with the Stars döntőjére is úgy érkezett, hogy nem voltak egy pár, ám szerették volna elkerülni a találgatásokat, ezért jelent meg a nézőtéren. Szandi most magára koncentrál, és igyekszik minél több időt a családjával és a mindazokkal tölteni, akik igazán közel álnak hozzá.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top