nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra üzent Meggyes Dávidnak

Stana Alexandra elegánsan, de egyértelmű módon üzent exének

Ötletes üzenet.

Lassan több mint két hete, hogy kiderült, Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata válságba került. A problémák minden bizonnyal korábbra nyúlnak vissza, hiszen már a Párharc című műsor felkérését is nagyon fontolgatták, mivel már akkor sem állt stabil lábakon a kapcsolatuk. 

Stana Alexandra

Fotó: Instagram

Azóta kiderült, a páros már külön is költözött. Ráadásul a barátok úgy vélték, Szandinak jót tett a különválás, mivel azóta sokkal boldogabb és felszabadultabb. Míg múlt héten arról szóltak a hírek, hogy az üzletember vágyik vissza szerelméhez és reménykedik, hogy helyreáll a kapcsolatuk, addig hétvégén már egy másik lánnyal simult össze a székesfehérvári karácsonyi vásáron. 

A szakításról egyik fél sem nyilatkozott még, ám Szandinál most árulkodó jelre lettek figyelmesek a rajongók. A Dancing with the Stars negyedik évadában látványosan jól kijöttek táncpartnerével, Marics Petivel és sokan össze is boronálták őket. Ugyan a táncosnő nemrég még azt mondta, csupán barátok maradtak, akik alig beszélnek egymással, most érdekes dolgot írt ki közösségi-oldalára – szúrta ki a story.hu

Instagram-oldalán a leíráshoz hozzáadta a STEX becenevet. Erről pedig köztudott, hogy Marics Peti nevezte így a TV2 táncos műsora alatt.

Stana Alexandra Instagram-profilja

Stana Alexandra Instagram-profilja

Kíváncsian várjuk, miként reagál erre az üzletember. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top