nlc.hu
Sztárok

Meggyes Dávid továbblépett

Úgy tűnik, eddig siratta Stana Alexandrát Meggyes Dávid, aki máris új nő oldalán bukott le

Pedig nem olyan régen még rimánkodott, hátha ismét összejönnek a táncosnővel.

Két hete robbant a hír, hogy Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata válságba került. A táncosnőnek és az üzletembernek nagyon más elképzeléseik voltak arról, mit várnak egy kapcsolattól, ez okozhatta a gondokat. 

Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Fotó: Birton Szabolcs

Alexandra nyomban el is költözött saját lakásából édesanyjához. Akkor még nem mondták ki, hogy szakítottak, sőt a pletykák szerint Dávidot nagyon megviselte ez az időszak és csak remélte, visszakapja szerelmét. A napokban azonban egyre több jel utalt arra, hogy nincs visszaút: Alexandra elkezdte árulni saját lakását, majd pár nappal később mind a két fél Instagram-oldaláról eltűntek a közös fotók. Hivatalosan még akkor sem mondták ki, hogy két év után véget ért a kapcsolatuk, de hát erre vannak a szemfüles rajongók. 

Redditen futótűzként terjed egy fotó, melyen Dávid egy új lánnyal simul össze a székesfehérvári karácsonyi vásáron. A Bors állítása szerint a szőke hölgy Dávid oldalán elismert sportoló, akiről azt is tudni, hogy egy nagy biztosítási cég tanácsadója. Ez közös pont lehet Dáviddal, aki maga is biztosítási ügynökként tevékenykedik.

A lap összeszedett pár kommentet a bejegyzés alatt, ahol egyáltalán nem kímélték az üzletembert, aki az elmúlt években kapcsolatból kapcsolatba ugrott. 

„Mi a fenéért áll össze bárki ezzel a nyálas fejű rosszindulatú fickóval? Olyan bunkó, hogy szavak nincsenek rá, de komolyan, mi az istent látnak benne?”

„Az a nő sem normális, aki ezzel összeáll. Mit várnak tőle?”

„Most legalább más típust választott….szőke, nem fekete.

A Dávidról készült lesifotót ITT lehet megtekinteni. 

Bár ezt egyetlen exnek sem lehet könnyű látnia, nem kizárt, Szandit annyira nem viseli meg a dolog. Korábban barátai azt állították, amióta különköltözött a pár, a táncosnő sokkal boldogabb és felszabadultabb

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top