nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra árulja lakását

Stana Alexandra árulja a lakását, ahol Meggyes Dáviddal éltek együtt

A táncosnő nem rég tette fel a hirdetést.

Nincs két hete, hogy kiderült, Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata alig két év után válságba került. A problémákhoz az vezetett, hogy más elképzeléseik vannak az életről, egy párkapcsolat működéséről.

Stana Alexandra

Fotó: Trenka Attila

Ugyan a szakítást hivatalosan nem mondták ki, a felek jó ideje külön költöztek már. Alexandra az édesanyjához költözött, akinek az otthona mindössze néhány utcányira van attól a lakástól, ahol éltek. A táncosnő barátai úgy gondolják, nem kellene kibékülnie Dáviddal, mert amióta szétköltöztek, Szandra sokkal felszabadultabbnak tűnik. Dávid azonban még mindig bízik benne, hogy idővel újra egy pár lehetnek. Képtelen belenyugodni a helyzetbe, hiszen szereti Alexandrát, szeretné visszakapni őt. 

Az viszont nem feltétlenül jelent jót az üzletember reményeire nézve, hogy Alexandra pár órával ezelőtt, Instagram-történetében meghirdette lakást, ahol együtt éltek.

Fájó szívvel, de eladóvá vált ez a is ékszerdoboz” – olvasható Alexandra bejegyzésében. Bár, ebből még mindig nem derül ki, kimondták-e, hogy vége a kapcsolatuknak, mivel ebben a lakásban éltek együtt, nem kizárt, hogy a táncosnő még a közösen eltöltött emlékektől is szabadulni szeretni. 

Szandi otthonát egyébként ITT tudják megtekinteni az érdeklődök. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top