nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra és Meggyes Dávid szerelmi élete

Válásból szerelem: így indult Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata

13 idegösszeomlás, 9 hangos szóváltás, 4 sírás – korábban maga a táncosnő jellemezte így a közös életüket.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid két éve alkotnak egy párt. A Dancing with the Stars táncosnőjének és vállalkozó kedvesének kapcsolata viharosan indult, ám a kezdeti támadások és nehézségek ellenére a szerelmük biztosnak bizonyult. Lehet, hogy a kezdeti lendület csak eddig tartott? 

2022-ben borult a bili

Tavaly januárban Horváth Gréta, az Ázsia Expressz második évadának győztese az Instagramján bejelentette: Meggyes Dáviddal szakítottak.

„Dávid úgy döntött, kilép az életünkből. Azt, hogy mi történt, nem szeretném leírni, szeretnék méltóságteljesen viselkedni” – írta a posztban Gréta. Bár a részleteket ekkor nem árulta el, a döntés hátterében húzódó sztori a következő hetekben bontakozott ki a nyilvánosság számára. Meggyes maga vallotta be, hogy ő határozott a válás mellett.

„Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani. Van valakim! Miért őt bántjátok? Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája, ezt mindenki vésse a fejébe” – közölte a férfi, amihez Horváth Gréta hozzáfűzte:

„Esnek ki a csontvázak a szekrényből az elmúlt 4,5 évet illetően… Döbbenten állok az egész előtt.”

Az akkor egyedül maradt édesanyát állítólag több olyan nő is felkereste, akiknek kapcsolata volt Dáviddal a házasságuk alatt. 

Horváth Gréta és férje Meggyes Dávid

Horváth Gréta és volt férje, Meggyes Dávid (Fotó: Nagy Zoltán)

5 hónap házasság után válás

Stana Alexandra és Köcse György 2021-ben házasodtak össze, de mint kiderült, nem ez volt életük legjobb döntése. Több mint egy évtizede alkottak már egy párt, amikor oltár elé álltak, ám a házasság után öt hónappal már a válásuk hírével volt tele a sajtó. A Bors akkori tudomása szerint kapcsolati problémáik megoldásaként tekintettek az esküvőre, ám a tervük nem vált be. Aztán jött a hír: Meggyes új párja a Dancing With The Stars táncosnője. Köcse György egyébként később azt állította, hogy Stana Alexandra közvetlenül az esküvőjük előtt is megcsalta. 

Köcse György és Stana Alexandra

Köcse György és Stana Alexandra. (Fotó: Birton Szabolcs)

Alexandra és Dávid azonnal célkeresztbe került, sokan támadni kezdték a párt, főleg Alexandrát, hogy elszerette Grétától a férjét. Végül a táncosnő tavaly januárban megszólalt az ügyben. 

„Először nyáron találkoztunk, egy üzletmegnyitón, ahol ő influenszerként volt jelen. Megszólított, gratulált a Dancinghez, mondta, hogy szívesen táncolna. Akkor ennyi történt. Decemberben találkoztunk össze teljesen véletlenszerűen egy bevásárlóközpontban, ahol én éppen vásároltam. Meghívott egy baráti kávézásra. Akkor még nem gondoltam bele többet, és szerintem ő sem. Jól sikerült, nagyon sok mindenről beszélgettünk, hamar egy hullámhosszra kerültünk. Sajnálom, hogy a nyakába zúdítanak mindent, és rossz színben tüntetik fel, pedig soha nem írt nekem tolakodó üzeneteket. Amint éreztük, hogy itt már alakulhat valami, hazament, és elmondta Grétának, hogy szeretne elköltözni. Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától, ahogy beállítják. Volt egy nem túl jól működő kapcsolata, és ő lépett; nem élt párhuzamos életet” – nyilatkozta a Hot! magazinnak. 

Hullámzó szerelem

A táncosnő idén januárban évfordulós posztjában számot vetett a kapcsolattal. A beszámoló alapján igen olaszosan élnek:

„0: elfelejtett kávé és reggeli üzenet, szökési kísérlet, tányértörés, elmismásolt jóéjtpuszi, elfelejtett ígéret;
4: sírás, évadnyi Netflix;
9: hangos szóváltás;
13: idegösszeomlás;
19: teljesített táncóra;
legalább 50: gól;
végtelen: nevetés.
Ez vagy Te. Ezek vagyunk mi. Az ellenpólusok. Köszönöm, hogy vagy” – írta akkor Alexandra.

Nézzünk pár képet Stana Alexandra elmúlt éveiből

Győrfi Dani és Stana Alexandra
Megnézem
Összes kép (10)

Vajon mi lesz a folytatás?

Ugyan a TV2 Párharc című műsorában még együtt szerepelnek, a Blikk szerint válságban van a kapcsolatuk, sőt, már szét is költöztek. 

„Már a műsorba való beköltözés előtt is voltak gondjaik, ezért sokat vacilláltak, hogy egyáltalán elvállalják-e a felkérést, hiszen kérdés volt, tudnak-e majd teljesíteni versenyhelyzetben úgy, hogy nincs minden rendben kettejük között. Végül a szereplés mellett döntöttek, de ez sem oldotta meg a problémáikat” – mondta egy bennfentes a lapnak. 

„Kellenek a mélypontok, amelyek hatására az ember megválaszol magában kérdéseket, megfogalmazza, mit is keres az életben. Rájöttem, hogy mindig is ezt a fajta boldogságot kerestem, amit most élek. Most tudom igazán megbecsülni, ami körbevesz” – nyilatkozta tavaly novemberben a Hot! magazinnak Alexandra. 

Egyelőre egyik fél sem szólalt meg a jövővel, vagy a hír valóságtartalmával kapcsolatban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top