nlc.hu
Család

Horváth Gréta hivatalosan is elvált

Horváth Gréta: „Pár napja már hivatalosan is elváltam”

Lezárult Horváth Gréta és Meggyes Dávid válópere.

Horváth Gréta január elején egy posztban osztotta meg a nyilvánossággal, hogy válnak a férjével, Meggyes Dáviddal. Később az is kiderült, hogy egy harmadik fél miatt szakítottak, aki nem más, mint Stana Alexandra, a Dancing with the Stars táncosa. Dávid és Alexandra már poszoltak is közösen, nem csinálnak többé titkot a kapcsolatukról. Gréta is boldog, hiszen végre pont került a válása végére.

Horváth Gréta

Fotó: Smagpictures

„Valóban újrakezdhetem az életemet, hiszen pár napja már hivatalosan is elváltam. Boldog vagyok. Hogy mikor jön valaki, aki olyan lehengerlő, hogy igent mondok neki, nem tudhatom, mindenesetre nem keresem görcsösen a szerelmet. Nem vagyok kapcsolatfüggő. Rég megtanultam már: nem szabad, hogy egy nő kizárólag a társától várja a boldogságát. Most igazán erős családi és baráti bázisom van, élvezem, hogy újra lett szociális életem. Eddig is volt, de nem ilyen minőségben, viszont most újra van időm csajos hétvégéket tartani, felújítom a Mátrában a nyaralónkat, itthon is átvariálom a kertet, hogy a nyári bulikon jakuzzizni, sütögetni tudjunk, szóval tele vagyok tervekkel” – mondta a hot! magazinnak az influenszer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top