nlc.hu
Életmód

Horváth Gréta beadta a válókeresetet

Horváth Gréta beadta a válókeresetet

Horváth Gréta jogilag is pontot akar tenni a házassága végére

A Blikk úgy tudja, Horváth Gréta máris beadta a válókeresetet. Meggyes Dávid a napokban az összes személyes dolgát elvitte, ami után Horváth Gréta az egykori közös otthonból eltüntetett minden olyan dolgot, amely a most már válófélben lévő férjére emlékezteti.

“Gréta, érthető módon, először padlóra került, napokig nem tudott napirendre térni afelett, hogy egyik pillanatról a másikra dőlt össze az az élet, amelyet több mint négy éve épített fel Dáviddal. Aztán egyszer csak megrázta magát, majd úgy döntött, a kezébe veszi a sorsát, mostantól magára és a kisfiára koncentrál. Szeretne új életet kezdeni, amelynek első és legfontosabb lépése, hogy jogilag is megszabaduljon a férjétől. Hamar elkezdett egyeztetni egy ügyvéddel, majd a napokban úgy döntött, elindítja a válást, hiszen számára már nincs visszaút” – mondta Gréta egyik ismerőse.

Horváth Gréta elindította a válását

(Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Horváth Gréta nemrég volt Palik László beszélgetős műsorának vendége, ahol többek között betegségéről, és arról beszélt, hogy nincs választása, bátornak és erősnek kell maradnia, mennie kell előre.

“Szeretnék egyszer a kétkezi munkámért elismert kapni, és lehetőséget arra, hogy bebizonyítsam, mennyi mindenre képes egy nő akarásával, kitartásával. Egyszerűen boldognak lenni. Kedvesnek és bátornak maradni” – mondta Horváth Gréta.

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top