nlc.hu
Életmód

Horváth Gréta úgy érzi, a helyén van

Horváth Gréta új párja mellett ért révbe: „Futottam bele az elmúlt 15 évben pofonokba”

Gréta úgy érzi, életében először ő van a lista elején.

Horváth Gréta tavaly januárban mélypontra került, amikor férjével, Meggyes Dáviddal külön váltak. A férfi már a szakítás előtt beleszeretett a Dancing with the Stars táncosába, Stana Alexandrába. 

Horváth Gréta

Horváth Gréta (Fotó: Instagram)

Grétának időbe telt, míg begyógyította sebeit, amin az is segített, hogy igen hamar rátalált a szerelem, szeptemberben pedig az eljegyzés is megtörtént. Azóta rengeteget mesél közösségi oldalain a gyógyulásról, lelki és fizikai egészségről. Legutóbbi posztjában a tavasz közeledtének örül, ugyanis bár párja kiléte titok, az nem, hogy szeretnek sok időt a természetben tölteni, és mint a bejegyzésből kiderül, nem csak ez az összhang tartja őket össze. 

„Nagyon szeretek vidéken lenni, ott érzem igazán jól magam. Örülök, hogy ugyanolyan értékrenddel rendelkező partnerem, családom van. Szerintem az egyik alapköve a jó párkapcsolatnak az, hogy azonos igényeink vannak és szeretetünket is megfelelő módon tudjuk kimutatni a másiknak, illetve a szavak és a kommunikációs eszközeink is célba érnek. Na meg a vonzalom… Tisztelet és bizalom! Sokszor próbálkoztam én párkapcsolatokban, házasságokban de ha ezek nem stimmelnek, akkor előbb vagy utóbb véget ér a történet. Hála az égnek! – írja az influenszer, majd a múltról is ejt pár szót. – Tudok sokáig küzdeni vagy magamat teljesen a fontossági lista aljára sorolni. Életemben először a lista elején vagyok és nem magamat tettem elsősorban oda, hanem megkapom attól az embertől, aki méltón a társam. Sokszor hiszed azt, hogy jó helyen vagy, aztán jönnek a problémák, amiket elkendőzöl, megmagyarázol magadnak, mert a felismerés kegyetlen tud lenni, amikor elmúlik a varázs vagy a színjáték a másik vagy a külvilág felé. Futottam bele az elmúlt 15 évben pofonokba. Viszont nem szomorodtam el, mert pontosan tudom, mi az irány, és mik az értékeim. Nem nagyképűség az, ha az ember tisztában van azzal, mi a jó benne, mi a szép benne. Nem rajta, hanem benne!”

Gréta azzal zárja a sorait, ha valaki padlón van, akkor sem szabad keseregni, mert mindenkit utolér az, amit megérdemel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top