nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta elmesélte, mit plasztikáztatott magán

Horváth Gréta: „Annyiszor kezdtem már újra, annyiszor ért már csalódás”

Párja kifejezetten kéri Grétát, ne feküdjön kés alá.

Horváth Gréta sosem tagadta le, hogy plasztikai műtéteken esett át, legutóbb az orrát csináltatta meg. A beavatkozás az orrcsepp-függőségét is megszüntette, ugyanis egyúttal az orrsövényferdülését is rendbe rakták. A szoptatás után a melleit csináltatta meg, a száját pedig többször is töltötték hialuronsavval.

Horváth Gréta

Horváth Gréta a Reggeliben

Gréta a Reggeliben mesélt a műtéteiről és arról, sosem tagadná le, hogy ezeket megcsináltatta magán. 

„Kész lett! Szerintem változott sokat, de természetes lett. Nem akartam ilyen kis manóorrot. Kikerült innen egy kis duncs, meg picit a hosszából is faragtak. Belül is rendbe lett rakva, úgyhogy nagyon örülök, mert ilyenkor már két-három üveg orrcseppet el szoktam használni, és annak ellenére, hogy műtétem volt, egy fél üveg sem fogyott el – mesélte az orráról Gréta, majd a többi műtött részre is kitért. – Nem szoktam letagadni, nekem a számba is lett töltve hialuronsav, ráadásul négyszer, mert az első három az kábé így eltűnt. A cicim is meg lett csinálva szoptatás után, de nem érzem egyiket sem olyan nagyon soknak. Nyilván nincs a cicim a nyakamban, nem lett kicsi az orrom és nagy a szám. Ebben is az arany középutat látom. Én ezektől egyelőre tök jól érzem magam, hogyha ez valakinek nem tetszik, akkor nem kell csinálni.”

Grétának tervben van még, hogy egyszer a hasát megcsináltassa, mert a szülés után striák jelentek meg rajta, ráadásul az elmúlt időszakban sokat fogyott is, ami szerinte tovább rontott a helyzeten. Ennek ellenére múlt nyáron is viselt bikinit, nincsenek önértékelési problémái, a párja pedig kifejezetten azt kérte tőle, hogy ne műtesse meg magát, mert neki így tetszik. „Most érzem azt, hogy talán megtaláltam a saját magammal való kapcsolatomat, tehát hogy tényleg egyben vagyok. Nyilván vannak olyan dolgok, hogy még én is szeretnék finomodni, vagy tanulni egy csomó mindent, ezáltal fejlődik az ember, de amúgy én ki vagyok békülve magammal, nem fogok hazudni. Büszke vagyok magamra, hogy annyiszor kezdtem már újra, annyiszor ért már csalódás, és mégis jól vagyok, örülök mindennek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top