nlc.hu
TV-sztárok

Horváth Gréta őszintén vallott mélypontjairól

Horváth Gréta: „A lelkem is gyógyítottam, szorongásaim, megfelelési kényszereim messzire dobtam”

Őszintén beszélt mély pontjairól az influenszer.

Horváth Grétának nem indult könnyen a 2022-es éve. Mint kiderült, férje, Meggyes Dávid félrelépett Stana Alexandrával, majd elhagyta Grétát, akinek nem csak ezzel kellett megküzdenie, hanem az inzulinrezisztenciával is. Az influenszer végül komoly életmódváltásba kezdett, és nemcsak fizikálisan, lelkileg is rendbe tette magát, a szerelem pedig be is kopogtatott az ajtaján. Nemrég őszintén válaszolt az egyik követője kérdésére, miszerint szeretné megműttetni az orrát a közeljövőben – erre pedig sor is került.

Horváth Gréta

Horváth Gréta (Fotó: Instagram)

Most újabb bejegyzésben adott helyzetjelentést az influenszer, hogy hogyan érzi magát a műtét után és azt is részletesen elmondta, miért döntött a műtét mellett. 

Ezzel a műtéttel felkerült az i-re a pont nálam idén. Hihetetlenül hálás vagyok az Anyukámnak és magamnak tett ígéretért. Szó szerint megcsináltam! Lefogytam, egészségem rendben! A lelkem is gyógyítottam, szorongásaim, megfelelési kényszereim messzire dobtam. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a mai trendek miatt mentem orrműtétre, vagy a válásom okán fogytam le most engedjétek meg, hogy erre reagálva leírjam, hogy NEM! Nem ezek miatt változtattam mindenen az életemben. Kemény melóm van abban, hogy teljes értékű anyukája tudok lenni Filipnek. Kemény meló van abban, hogy hamvaimból felkapartam magam. Kemény meló van a közel -24 kg fogyásomban – kezdte bejegyzését Gréta. – Miért írok erről? Kapaszkodó neked vagy aki olvassa. Sokszor történt velem olyan amire nem számítottam. Voltam depressziós, féltem, voltam kétségbeesett és aludni sem tudtam a szorongásomtól. Voltak pánikrohamok is. Egész pontosan 3 ! Ezt azért számosítom, mert mindből tanultam és eltettem belőle a tanulságot. Ezt az évet arra szenteltem, hogy egy olyan nőt lássak a tükörbe, aki mindig is belül lakozott. Aki sokszor elnyomás miatt, gubbasztott legbelül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top