nlc.hu
TV-sztárok

Horváth Gréta és Stana Alexandra közös képet posztolt

Jön a Csajok bosszúja? Meggyes Dávid exei, Horváth Gréta és Stana Alexandra egymásra találtak

Megosztotta a rajongókat a hirtelen jött barátság.

Megvan a Csajok bosszúja című film, melyben a főszereplő, Carly (Cameron Diaz) rájön, hogy tökéletesnek tűnő udvarlója házas, ezért szövetkezik a feleséggel, Kate-tel (Leslie Mann) és a második számú szeretővel, Amberrel (Kate Upton), hogy tönkre tegyék a többszörösen hűtlen férfit? Valami hasonló szövetségre asszociáltak a rajongók, amikor a minap meglátták, hogy Horváth Gréta és Stana Alexandra közös fotót posztoltak. 

Szerelemtől az árulásig

Horváth Gréta és Meggyes Dávid

Fotó: Nagy Zoltán

Tudniillik, a két nő egy évvel ezelőtt még komoly ellenségeknek tűntek, ugyanis Grétát a táncosnőért hagyta el férje, Meggyes Dávid. A történetük 2022 januárjában indult, amikor Gréta közösségi oldalán tudatta, hogy férje kilépett az életéből. Nem sok idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön, a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi a Dancing with the Starsban megismert profi táncos, Stana Alexandra miatt dobta el a házasságát.

Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sohasem fog megbocsátani. Van valakim! Miért őt bántjátok?! (…) Ez nem az ő hibába!

 – mondta a csalfa férj a történtek után. 

Szandi később igyekezett elsimítani a dolgot, miszerint nem miatta ért véget Grétáék házassága. „Először nyáron találkoztunk, egy üzletmegnyitón, ahol ő influenszerként volt jelen. Megszólított, gratulált a Dancinghez, mondta, hogy szívesen táncolna. Akkor ennyi történt. Decemberben találkoztunk össze teljesen véletlenszerűen egy bevásárlóközpontban, ahol én éppen vásároltam. Meghívott egy baráti kávézásra. Akkor még nem gondoltam bele többet, és szerintem ő sem. Jól sikerült, nagyon sok mindenről beszélgettünk, hamar egy hullámhosszra kerültünk. Sajnálom, hogy a nyakába zúdítanak mindent, és rossz színben tüntetik fel, pedig soha nem írt nekem tolakodó üzeneteket.

Amint éreztük, hogy itt már alakulhat valami, hazament, és elmondta Grétának, hogy szeretne elköltözni. Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától, ahogy beállítják. Volt egy nem túl jól működő kapcsolata, és ő lépett; nem élt párhuzamos életet

magyarázta a táncos. 

Hamar megnyugvásra lelt az elhagyott édesanya

Persze az influenszert megviselték a történtek oly annyira, hogy miután kiderült a megcsalás, tűzre dobta volt férje holmiját. „Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magát, és tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet… Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak” – mondta akkor egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős. Gréta idővel azonban túllépett a történteken, ismét rátalált a szerelem, életmódváltásának köszönhetően mára közel 30 kilótól szabadult meg és boldogabb, mint valaha. 

Kutyából nem lesz szalonna

Két évig úgy tűnt, Dávid és Szandi szerelme maga a tökéletesség.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Fotó: Trenka Attila

Éppen ezért mindenkit meglepett, amikor tavaly év végén robbant a hír, miszerint máris válságba került a kapcsolatuk. Elvileg a táncosnőnek és az üzletembernek nagyon más elképzeléseik voltak arról, mit várnak egy kapcsolattól, ez okozhatta a gondokat. Míg Dávidról eleinte az a pletyka terjengett, nagyon kikészült a szakítástól és minden erejével igyekezett visszanyerni Szandit, ez valójában nem tartott túl sokáig. Alig pár héttel később már egy új nő oldalán látták a rajongók.

Sokáig egyik fél sem beszélt a szakításról, év elején azonban Szandi elárulta, egy ideig kerüli a szerelmet.

Úgy érzem, ebben az évben csak magamra szeretnék koncentrálni, most a karrierem van az első helyen. A tánc mellett nem titkolt vágyam a műsorvezetés is. Az, hogy a magánéletem hogy alakul, a jövő titka. Soha nem állt tőlem távol, hogy egyszer anyuka legyek, szeretnék majd kisbabát, családot, de jelen pillanatban mindez távolinak tűnik. Egyébként jólesik a közeledés. A legtöbb üzenetre, amit kapok, igyekszem válaszolni, hiszen a rajongók miatt tarthatok ott, ahol tartok. De érdekes, amennyire extrovertált vagyok a színpadon, annyira zárkózott a magánéletben. Sok idő kell, hogy valakiben igazán megbízzak, esélyt adjak. Idén messziről kerülöm a párkapcsolati témát, egyáltalán nem vagyok nyitott. Minden jel arra mutat, hogy most a munka az én utam.

A nagy egymásra találás

Mostanra szinte biztosak lehetünk benne, hogy Dávid kétszer egymás után is elkövette ugyanazt a hibát, ugyanis a minap, sokak meglepetésére, közös fotót osztott meg Instagramon Gréta és Szandi. A két hölgy fülig érő mosollyal állt a kamera elé, és csak annyit fűztek a képhez:

Volt közös témánk.

Természetesen voltak rajongók, akik egyenesen odavoltak az új szövetségtől, de akadtak olyanok is, akik furának találtak a nagy egymásra találást. 

Mi jó van ebben? Nem a múlttal meg az exekkel kell foglalkozni… Tovább kell lépni – írta az egyik kommentelő, míg egy másik elismerését fejezte ki. – Így viselkedik egy igazi nő.

Igazából mind a két táborral egyet lehet érteni, hiszen nem mindenki lenne képes szóba állni azzal, aki miatt tönkre ment a házassága. Viszont úgy tűnik, Gréta és Szandi félretették a múltat és közös ellenségként tekintenek exükre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top