nlc.hu
TV-sztárok

Stana Alexandra félreteszi a párkeresést

Stana Alexandra: „Idén messziről kerülöm a párkapcsolati témát, egyáltalán nem vagyok nyitott”

Kiderült, mire fordítana több figyelmet.

Tavaly december elején robbant a hír, hogy Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata válságba került. A táncosnőnek és az üzletembernek nagyon más elképzeléseik voltak arról, mit várnak egy kapcsolattól, ez okozhatta a gondokat. A felek szinte azonnal különköltöztek, és míg Dávid egy ideig reménykedett, Szandi a szívében lezárta már a kapcsolatot. 

Stana Alexandra

Fotó: Instagram

Azt meg kell hagyni, az üzletember sem búslakodott olyan sokáig, ugyanis karácsony előtt már egy új hölggyel látták a táncosnő rajongói. Szandi sem a szakítást, sem ezt nem kommentálta, azonban most végre megtörte a csendet, és a Story magazinnak elmondta, milyen tervei vannak 2024-re. 

Úgy érzem, ebben az évben csak magamra szeretnék koncentrálni, most a karrierem van az első helyen. A tánc mellett nem titkolt vágyam a műsorvezetés is. Az, hogy a magánéletem hogy alakul, a jövő titka. Soha nem állt tőlem távol, hogy egyszer anyuka legyek, szeretnék majd kisbabát, családot, de jelen  pillanatban mindez távolinak tűnik – fogalmazott, majd kitért arra is, ettől függetlenül bőven akadnak hódolói. – Egyébként jólesik a közeledés. A legtöbb üzenetre, amit kapok, igyekszem válaszolni, hiszen a rajongók miatt tarthatok ott, ahol tartok. De érdekes, amennyire extrovertált vagyok a színpadon, annyira zárkózott a magánéletben.”

Sok idő kell, hogy valakiben igazán megbízzak, esélyt adjak. Idén messziről kerülöm a párkapcsolati témát, egyáltalán nem vagyok nyitott. Minden jel arra mutat, hogy most a munka az én utam.

A táncosnő egy fontos kérdésre is választ adott, ugyanis hónapok óta kérdezgetik az emberek, mi van közte és Marics Peti között, akivel legutóbb a Dancing with the Stars döntőjéig menetelt. 

„Egyszerűen a tánc akarva-akaratlanul teremt egy közelséget két ember között, és ez külső szemmel könnyen összetéveszthető a szerelemmel. Persze nem mindig látják rosszul az emberek, és valóban van olyan, hogy gyengéd érzelmek alakulnak ki. Petivel egy nagyon szoros barátság szövődött közöttünk. Örökre összekötnek minket a közös élmények, és ahogy együtt sírtunk, együtt nevettünk, ez nagyon erős köteléket teremtett.”

Story címlap

Story magazin címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top