nlc.hu
TV-sztárok

Ilyen kapcsolatban maradt Stana Alexandra és Marics Peti

Végre kiderült, milyen kapcsolat alakult ki Stana Alexandra és Marics Peti között

A táncosnő őszintén beszélt arról, milyen viszonyban maradtak.

Újabb sztárszakításon a világ szeme: a napokban derült ki, hogy Meggyes Dávid és Stana Alexandra kapcsolata alig két év után mélypontra került. Bár a Párharcban felhőtlennek tűntek Szandiék, állítólag már a műsor felkérését is nehezen fogadták el, mert érezték, nem áll stabil lábakon a kapcsolatuk. 

Bár hivatalosan nem mondták még ki a szakítást, úgy tudni, egy időre különköltöztek, hogy teret adjanak egymásnak. Alexandra az édesanyjához költözött, akinek az otthona mindössze néhány utcányira van attól a lakástól, ahol éltek. A barátok egy percre sem hagyják magára Alexandrát, többen úgy gondolják, nem kellene kibékülnie Dáviddal, mert amióta szétköltöztek, Szandra sokkal felszabadultabbnak tűnik. Dávid azonban bízik benne, hogy idővel újra egy pár lehetnek. Egyelőre képtelen belenyugodni a helyzetbe, hiszen szereti Alexandrát, szeretné visszakapni őt.

Stana Alexandra és Marics Peti

Fotó: Trenka Attila

Talán ez a felszabadultság volt látható a táncosnőn is az elmúlt hetekben, amikor egészen a Dancing with the Stars döntőjéig menetelt Marics Petivel. A párosról sugárzott, hogy megvan köztük a kémia. Sőt, sokan úgy vélik, éppen a ValMar énekese miatt borulhatott a bili, hiszen a kommentelők szerint akkor is sokat ölelgették egymást, amikor a produkció azt éppen nem kívánta meg. 

Szandi most 24 óráig elérhető Instagram-történetében törte meg a csendet, amikor a kérdezz-felelek során egy követője megkérdezte, hogyan alakult a kapcsolatuk Petivel. 

„Mind a ketten visszatértünk a saját életünkhöz, és mondanom sem kell, mindketten elfoglaltak vagyunk, így azóta csak pár szót beszéltünk. De a barátság nem szűnik meg – válaszolta Szandi, aki egy másik történetben arról is beszélt, mi volt az idei év legnagyobb tanulsága számára. – Nagyon sokat tanultam idén is magamról, másokról, az életről. A gondolat, amit magammal viszek, az, hogy a világ pont olyan, amilyennek te akarod látni! Ha a negatív dolgokra koncentrálsz, olyanná teszed a környezeted is, ha boldogan állsz minden naphoz, még az eső is szebbnek tűnik!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top