nlc.hu
TV-sztárok

Válságban Meggyes Dávidék párkapcsolata

Meggyes Dávidot nagyon megviseli a párkapcsolati válság, szeretné visszakapni Stana Alexandrát

Még bízik benne, hogy idővel újra egy pár lehetnek.

Hiába a szétköltözés, nem nyugszik bele a történtekbe Meggyes Dávid, aki a Blikk információi szerint még mindig táplál érzelmeket Stana Alexandra iránt. A táncosnő és az üzletember szerelme két év után került veszélybe, állítólag azért, mert más elképzeléseik vannak az életről, egy párkapcsolat működéséről.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid,

Stana Alexandra és Meggyes Dávid a 2. helyen végzett a Párharcban – Fotó: Sajtószoba

Alexandra az édesanyjához költözött, akinek az otthona mindössze néhány utcányira van attól a lakástól, ahol éltek. A barátok egy percre sem hagyják magára Alexandrát, többen úgy gondolják, nem kellene kibékülnie Dáviddal, mert amióta szétköltöztek, Szandra sokkal felszabadultabbnak tűnik.

Dávid azonban bízik benne, hogy idővel újra egy pár lehetnek. Egyelőre képtelen belenyugodni a helyzetbe, hiszen szereti Alexandrát, szeretné visszakapni őt. A bulvárlap úgy tudja, nincs jó passzban, megviselik a történtek, el van keseredve. Szeretné visszakapni Alexandrát, de egyelőre falakba ütközött.

Mint ismert, Meggyes Dávid a feleségét, Horváth Grétát hagyta el a táncosnőért, aki pedig a férjétől, az ugyancsak táncos Köcse Györgytől vált el alig fél évvel az esküvőjük után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top