nlc.hu
TV-sztárok

28 kilót fogyott Horváth Gréta

Már 28 kilót fogyott Horváth Gréta: „A bőr a hasamon, ahogy megy le a kiló, annál rosszabb”

Hamarosan viszont ismét kés alá fekszik az influenszer.

Horváth Gréta élete több mint másfél évvel ezelőtt fenekestül felfordult, amikor volt férje, Meggyes Dávid elhagyta. Szerencsére az influenszer hamar felállt a padlóról, ismét rátalált a szerelem, ráadásul életmódváltásba is kezdett. 

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

Gyorsan megindult a fogyás Grétánál, akin most már szinte napról napra látszik a változás. Legutóbbi Instagram-posztjából kiderült, mínusz 28 kilónál tart most, éppen ezért újabb műtétre készül

„Tettem fel most képet, hogy mínusz 28 kilónál tartok – kezdte 24 óráig elérhető Instagram-történetében az influenszer, aki elmondta, miért készül újabb műtétre. – A bőr a hasamon, mint helyzetjelentés, az ahogy megy le a kiló, mert mínusz 40 dekánál is látom, hogy még rosszabb a helyzet hastájékon. Nagyon várom a műtétet! Lesz hál’ Istennek segítségem utána, úgyhogy bízom benne, hogy gyorsan felépülök.”

Gréta a története végén megígérte követőinek, hogy végig mutatja majd az egész folyamatot, hogy milyen volt és milyen lett a hasa. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top