nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta plasztikai műtétei

Plasztikáztatja a hasát Horváth Gréta, nem használtak a csodakrémek

Tíz éve tervezi a beavatkozást.

Horváth Gréta az elmúlt másfél évben több mint 25 kilótól szabadult meg, és bár elégedett az eredménnyel, most, lefogyva sokkal jobban látszik, hogy a tíz évvel ezelőtti terhessége után mennyire megereszkedett a bőr a hasán. Ezért is döntött úgy, hogy kés alá fekszik: plasztikáztatja a hasát.

Horváth Gréta

Az orra és a szája után most a hasát “szépítteti meg” Horváth Gréta – Fotó: Instagram / @horvath_greta_official

Ezzel egy régi vágyam teljesül. A fiam még a hasamban volt, de már tudtam, hogy egyszer meg fogom csináltatni. Mert hiába kenegettem a hasam a terhességem alatt mindenféle csodakrémmel, a bőr hónapról hónapra repedt szét egyre jobban. Plusz a laza kötőszövet ’családi örökség’. (…) Anyukám azt mondta, ő már hozzászokott, de nekem 33 évesen nem kell. (…) Végre lefogytam, eltűnt még a narancsbőröm is, már csak tényleg a bőrfeleslegtől kell megszabadulnom” – mesélte a BEST magazinnak az influenszer, aki tavaly az orrát, előtte pedig a száját csináltatta meg.

A kívül-belüli megújulásáról a következőket mondja: “Újradefiniáltam magam, egy új ember, egy új nő lett belőlem, akit mára kimondottan megszerettem. Nincs más hátra, mint a hasplasztika, az még nagyot fog dobni rajtam“.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top