nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta plasztikai műtétei

Orrműtét után már hasplasztikát is tervez Horváth Gréta

Több testrészét is meg akarja műttetni az influenszer.

Horváth Gréta az utóbbi egy évben több mint 20 kilótól szabadult meg. Hatalmas fogyása és várandóssága miatt azonban lóg a bőr a hasán, ami nagyon zavarja őt, emiatt hasplasztikára is készül a decemberi orrműtéte után – írja a Blikk.

Horváth Gréta

Horváth Gréta életmódot váltott, emiatt rengeteget fogyott – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Az influenszer a közösségi oldalán vallotta be, ugyan elégedett az alakjával, viszont zavarja a bőr a hasán. “Kiment a zsír, és a bőr nem húzódott vissza. (…) Ezzel nem tudok mit kezdeni” – árulta el Horváth Gréta, aki emiatt egy kisebb hasplasztikai műtétet tervez be jövőre.

Horváth Gréta korábban arról is beszélt, hogy a mélypont akkor jött el a számára, amikor felhívta egy molett cég, hogy legyen a reklámarcuk. Ezután sírva ment el egy endokrinológushoz, hogy segítsen rajta, mert nem tud lefogyni, hiába diétázik. Az orvos végül inzulinrezisztenciát állapított meg nála. Az influenszer pedig alighogy életmódot váltott, olvadtak le róla a kilók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top