nlc.hu
TV-sztárok

Horváth Gréta a negatív kommentekről

Horváth Gréta: „Frankón nem zavar a negatív kritika”

Jól teszi, hogy nem foglalkozik vele.

Horváth Gréta hosszú utat járt be, amióta másfél évvel ezelőtt életmódváltásba kezdett. A változásra azután került sor, mikor férje, Meggyes Dávid elhagyta. Az influenszer nem sokáig szomorkodott, hamar rátalált a szerelem, emellett elindult az egészséges életmód felé.

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

Ennek eredménye nagyon látványos, ugyanis Gréta elképesztő formában van. Ma már elmondhatja, 29 kilótól szabadult meg és végre nagyszerűen érzi magát a bőrében. A minap egy bikinis fotót is megosztott magáról, amin hátulról látszódik. Pár követőjét váratlanul érte a kép és egyből hangot is adtak nemtetszésüknek. A kommentelők leginkább azt hangsúlyozták, nem szeretnék, ha Gréta is magamutogató lenne. 

Már a kommentekre is kedvesen reagál Gréta, majd 24 óráig elérhető Instagram-történetében is kifejtette a véleményét. Mint mondja, sokat gondolkodott azon, megossza-e ezt a fotót, végül úgy döntött, büszke magára és az elért eredményére. Bár elolvasta és tudomásul vette a negatív hozzászólásokat, magát is meglepte azzal, mennyire sokat fejlődött lelkileg, ugyanis egyáltalán nem hatják meg ezek a beszólások.

„Hihetetlen durva fordulás van bennem a kritikára, mert abszolút nem érdekel és nem zavar. Megértem azt, hogy más miért írja, azért így olvasni ezeket isteni érzés… Nyilván, régen is mondtam, hogy nem zavar a komment, de zavart, most viszont frankón nem zavar a negatív kritika” – magyarázta Gréta, aki ezután egy követőjének üzent, aki azzal vádolta meg, nem tudja, mi a kétkezi munka, miközben ő állítja, igenis tisztában van vele. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top