nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta leküzdi félelmeit

Horváth Gréta feszegeti a határait: „Vannak olyan félelmek, amikbe az ember képes lenne belehalni”

Szeretné, ha mások általa inspirálódnának.

Horváth Gréta az elmúlt másfél évben hosszú utat tett meg. Miután elhagyta férje, mélyről kellett felállnia, de sikerült neki és azóta is töretlenül halad előre. Életmódváltásba kezdett, ami által már most 28 kilótól megszabadult, őszintén beszél arról, milyen szépészeti beavatkozásokon vesz részt, amiknek köszönhetően visszanyerte az önbizalmát, ráadásul a szerelem is rátalált és már el is jegyezték. 

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

Habár a magánéletének egy részét rendkívül óvja a nyilvánosság elől, az érzéseiről rengeteget mesél követőinek, hogy azokat segíthesse, akik hasonló cipőben járnak, mint ő. Legutóbbi Instagram-bejegyzésében a félelmekről írt, ugyanis eldöntötte, leküzdi saját démonjait. 

„Vannak dolgok, amiktől rettegek. Biztos vagyok abban, mindannyian félünk valamitől! Ki az állatoktól, madaraktól, gyorsaságtól, repüléstől. Órákig lehetne sorolni, hányféle félelem létezik. Érzelmi, fizikai. Agyaltam azon, hogy vajon a nagyon erős félelmet mind egyformán érezzük? Ugyanazt a fojtást, szívdobogást, kényelmetlenséget, esetleg pánikot, hideget, hol meleget tapasztaljuk? Vannak olyan félelmek, amibe az egyik ember képes lenne belehalni, míg a másik csak legyint egy nagyot, hogy ugyaaaan mááár…. – kezdte a bejegyzésében Gréta, majd kitért a saját félelmeire is. – Mióta az eszemet tudom, félek és egyenesen rettegek a magasságtól, mélységtől. Nekem ez a két dolog egy és ugyanaz! A mélységhez még pluszban társul egy vízpara is. A magassághoz pedig a zuhanásérzés mellé a gyorsaság. Igen, fura vagyok. Megbeszéltem magammal, hogy sűrűn hagyom majd el azt a bizonyos kényelmi zónát. Egyrészt mert ezzel kapcsolatban sok terhet le tudok venni magamról, némi koncentrációval, fókuszáltsággal és magamba vetett hitemmel. Klasszul hangzik, igaz? Ez nem egyik napról a másikra sikerül, de tanulható. Ahogy az öngondoskodás, önszeretet is, amiben kezdek elég klasszul boldogulni. Tegnap túljutottam az egyik parám leküzdésének kezdeti sokkján. Jöhet a következő etap!”

Az influenszer azzal zárta sorait, mindent meg fog mutatni követőinek, hátha általa ők is erőt kapnak ahhoz, hogy szembenézzenek saját félelmeikkel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top