nlc.hu
TV-sztárok

Megműtötték Horváth Gréta orrát

Horváth Gréta rászánta magát a műtétre: az orra miatt feküdt kés alá

Régóta készült erre a beavatkozásra, pár napja végre sort kerített rá.

Horváth Gréta nemrég őszintén válaszolt az egyik követője kérdésére, miszerint szeretné megműttetni az orrát a közeljövőben – erre pedig sor is került pár nappal ezelőtt. Az influenszer kötéssel az orrán jelentkezett be az Instagram-oldalán, ahol bővebben is mesélt a műtétről – szúrta ki a Blikk.

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

„Nagyon nyugodt voltam végig. Olyan volt, mintha moziba mennék, konkrétan zéró stressz volt bennem. Egyetlenegy valami készített ki, az pedig a fejfájásom, amire aznap ébredtem. Front volt… sajnos érzékeny vagyok rá. Illetve nem tudtam aznap sem enni, sem inni már. Ez nagyon leszedált. Egyébként a műtét után jobban voltam, mint előtte. Elmúlt a szomjúságom és az egész napon át tartó fejfájásom is. A műtőbe bekísértek, nagyon kedves volt mindenki. Az altatástól paráztam csak, de az utolsó pillanatban 1 mondattal megnyugtatott mind a két anesztezes doki” – részletezte a friss menyasszony. 

Hozzátette, az altatástól kezdve semmit nem érzett, csak örült, hogy végre túl van rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top