nlc.hu
Életmód

Horváth Gréta a hasplasztika után

Horváth Gréta fehérneműben mutatta meg plasztikázott hasát

Nagyon szépen alakul a megálmodott forma.

Horváth Gréta elmúlt két éve a fizikai és mentális gyógyulásról szólt. A változás szemmel látható volt, hiszen az influenszer nem csak hatalmas fogyásba kezdett, de az önismeret útján járva szinte hétről hétre ragyogóbb lett. 

Még tavaly év elején beteljesítette egy régi álmát és megműttette az orrát, majd amikor már több mint 28 kilótól megszabadult, hasplasztikai műtétre is időpontot kért. Nem csak beavatkozásokat vállalt be, hanem a félelmeit is igyekezett legyőzni 2023-ban. „Ott a vízben valami kiszakadt belőlem. Hallottam az összes bántást, rosszindulatú kommentet, mindent, ami fájt, amivel megbántottak eddig az életemben. Ott a víz alatt rám ült és pörgött, pörgött az agyamban. De ahogyan ezt le tudtam küzdeni és nem úsztam fel, nem hagytam cserben saját magam, akkor szépen megnyugodtam és úgy jöttem ki a vízből, hogy minden múltbéli rosszat ott hagytam” – mesélte az nlc-nek élete első búvárélményét. 

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

Tavaly októberben elérkezett a várva várt időpont is, amikor az influenszer kés alá feküdt és megműttette a hasát. Döntésével nem mindenki értett egyet, de ez természetesen nem zavarta. „Rengeteg akadályon kellett átugranom, mire erre a pontra eljutottam. Közel -32 kg-os fogyásom után tudtam, ez lesz a következő lépés. Erre fejben is meg kellett érni. Az egész plasztikának volt valami iszonyatos ereje. Nem azért, mert szép lett a hasam, hanem elképesztően erős önbizalmat adott az élet számos területén. Nem, nem csak az öltözködésben. Letettem a sok terhet, szó szerint kivágták belőlem azt, ami rengeteg traumát okozott nekem lelki szinten. A plasztika nem ördögtől való. Én elképesztően boldog vagyok. Egészségügyileg is indokolt volt. Nem gondolom, hogy szétnyílt hasizommal kéne élnem, mert másnak az ingerküszöbét átlépi a változás. Én merek változtatni és fejlődni is. Vállalom magam, minden hibámmal, és nem játszom meg magam. Ez nyilván megosztó dolog, de az őszinteség ilyen! Nem tudom szavakkal leírni, mit érzek most” – fejezte ki érzéseit Gréta műtét után nem sokkal. 

Már négy hónap telt el és bátran ki lehet jelenteni, Gréta boldogabb, mint valaha. Most 24 óráig elérhető Instagram-történetében mutatta meg, hogyan néz ki fehérneműben négy hónappal a plasztika után. 

Ezek a napok nagyon változóak. Van, amikor szép lapos a hasam, vannak napok, amikor nagyon vizesedik. Ez normális, főleg az első 6 hónapban. A végleges forma később fog kirajzolódni, de én már most is nagyon elégedett vagyok. Életem egyik legjobb döntése volt ez

 – írta a fotó mellé Gréta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top