nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta megmutatta plasztikázott hasát

Horváth Gréta: „Szó szerint kivágták belőlem azt, ami rengeteg traumát okozott nekem”

Az influenszer szárnyal a boldogságtól.

Mintha kicserélték volna, olyan Horváth Gréta az elmúlt hónapokban. Tavaly év elején komoly mélypontra került, amikor volt férje, Meggyes Dávid elhagyta Stana Alexandráért. Az influenszer azonban nem sokáig sajnáltatta magát. Hamar felállt a padlóról, megrázta magát, rátalált a szerelem és egy olyan önismereti úton indult el, amitől most boldogabb nem is lehetne. 

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

Gréta egyszerre dolgozott a lelkén és a külsején is. Életmódváltásával 32 kilótól szabadult meg, valóra váltotta régóta vágyott álmát és orrműtéten vett részt. A fogyással nem ért véget a kálváriája, hiszen a hasán maradt felesleges bőrt el kellett távolítani. Nem olyan régen ez a műtét is bekövetkezett, az eredményt pedig örömmel mutatta meg közösségi oldalán. 

„Rengeteg akadályon kellett átugranom, mire erre a pontra eljutottam. Közel -32 kg- os fogyásom után tudtam, ez lesz a következő lépés. Erre fejben is meg kellett érni. Az egész plasztikának volt valami iszonyatos ereje. Nem azért, mert szép lett a hasam, hanem elképesztően erős önbizalmat adott az élet számos területén. Nem, nem csak az öltözködésben. Letettem a sok terhet, szó szerint kivágták belőlem azt, ami rengeteg traumát okozott nekem lelki szinten. A plasztika nem ördögtöl való” – írja az előtte-utána fotót mellé Gréta, majd megjegyzi, tudja, hogy vannak, akik azt mondják, szétplasztikáztatta magát.  

Igen? És akkor mi van! Én elképesztően boldog vagyok. Egészségügyileg is indokolt volt. Nem gondolom, hogy szétnyílt hasizommal kéne élnem, mert másnak az ingerküszöbét átlépi a változás. Én merek változtatni és fejlődni is. Vállalom magam, minden hibámmal, és nem játszom meg magam. Ez nyilván megosztó dolog de az őszinteség ilyen! Nem tudom szavakkal leírni mit érzek most!

Az influenszer nem csak testi változásokon ment keresztül. A lelki fejlődésről nem olyan régen az nlc-nek is mesélt.

„Szinte kicseréltek, újjászülettem! Úgy gondolom, nálam a belső változás sokkal látványosabb, mint a külső. Kitágult számomra a világ, kijöttem a depresszióból. Bátran mondhatom, azóta nem voltam rossz lelkiállapotban és nem voltam beteg sem. Most voltam egy négynapos búvártanfolyamon, ami szintén azt mutatta meg nekem, hogy mennyi mindenre képes az ember, ha szembenéz a félelmeivel és leküzdi őket. Az olyan mentális fejlődés volt, hogy nem tudom szavakba önteni – magyarázta, majd bővebben is kitért arra, mit élt át a víz alatt. – Iszonyatosan féltem, mivel rettegek a mélységtől és a zuhanástól. Már az első nap 7 méteres nyílt vízre vittek minket, a páromnak semmilyen félelme nem volt, nekem viszont a rettegés foka. Első alkalommal nem, mert akkor fel sem fogtam, de második alkalommal, amikor tudtam, hova visznek, akkor bekapcsolt minden. Elképzelésem sincs, mennyi oxigént használhattam el, mert olyan hiperventilláció jött rám, hogy ha nem lett volna ott az oktató, nem tudom, mi történhetett volna. Viszont, amikor ezen átbillentem, jött egy kis könnyebbség, de utána két órát bőgtem a szálláson a zuhany alatt. Ott a vízben valami kiszakadt belőlem. Hallottam az összes bántást, rosszindulatú kommentet, mindent, ami fájt, amivel megbántottak eddig az életemben. Ott a víz alatt rám ült és pörgött, pörgött az agyamban. De ahogyan ezt le tudtam küzdeni és nem úsztam fel, nem hagytam cserben saját magam, akkor szépen megnyugodtam és úgy jöttem ki a vízből, hogy minden múltbéli rosszat ott hagytam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top