nlc.hu
Család

Stana Alexandra még nem válik

Emiatt ért véget Stana Alexandra és Köcse György házassága

Nem gondolkodnak még a váláson a férjével.

Stana Alexandra és Köcse György tavaly novemberben döntöttek a szakítás mellett, 5 hónapos házasságuk végét pedig egy ígéretesnek tűnő munkalehetőség okozta – írja a Story magazin.

Stana Alexandra és Köcse György

Másképp képzeli el a jövőjét Stana Alexandra és Köcse György (Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtószoba)

„Gyuri inkább külföldön képzeli el az életét, míg én itthon építgetem a jövőmet. Ebből már több nézeteltérésünk, konfliktusunk is volt, de megegyeztünk, hogy itthon maradunk, összeházasodunk, és idővel családot alapítunk. Ezzel szemben alig pár hónappal az esküvő után kaptunk egy munkalehetőséget külföldön, 11 hónapot kellett volna kint töltenünk, de én jeleztem Gyurinak, hogy nem szeretnék menni. Nem akarok távol lenni a családomtól, és egyébként sem ezt beszéltük meg. Ő viszont nem szerette volna veszni hagyni a lehetőséget, azt mondta, hogy nem tudja elengedni ezt a felkérést, inkább elvállalja egy másik táncpartnerrel, és ha szeretem, megvárom. A karriert választotta helyettem” – vallotta be Stana Alexandra, aki szerint a férje egyszerűen elengedte a házasságukat.

„Végül én mondtam ki, hogy legyen vége, mert nem ilyen életet képzeltem el magamnak. Ő nem ellenkezett, elfogadta a döntésemet. (…) Úgy éreztem, hogy ez neki egyfajta menekülőút, és elengedte a házasságunkat” – tette hozzá a táncosnő, akiről időközben kiderült, hogy Horváth Gréta férjével, Meggyes Dáviddal jött össze.

Stana Alexandráék azonban nem siettetik a válást. „Ugyan még nem adtuk be a válási papírokat, de ami késik, nem múlik. Egy biztos és vitathatatlan: a mai napig szeretjük egymást, de sajnos két külön úton járunk” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story _nyitó

Olvass még Stana Alexandra és Meggyes Dávid friss kapcsolatáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top