nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta megszólalt férje hűtlensége kapcsán

„Napok óta nem térek magamhoz” – megszólalt Horváth Gréta a megcsalás kirobbanása után

Több lány is megkereste Horváth Grétát a napokban, akik azt állították, viszonyuk volt férjével, Meggyes Dáviddal. Az Ázsia Expressz győztese teljesen maga alatt van, a férje még hetekkel ezelőtt is szerelmet vallott neki.

A pénzügyi tanácsadóként dolgozó Meggyes Dávid a Dancing with the Stars versenyzője, Stana Alexandra mellett kötött ki, és a hír kirobbanása óta Horváth Gréta először szólalt meg a Blikk megkeresésére, egy közleményben válaszolt a lap kérdéseire.

Horváth Gréta

Horváth Grétáéknál sorra hullanak ki a csontvázak a szekrényből (Fotó: Profimédia)

Állítása szerint a férje nem volt korrekt, a szakításuknál egy teljesen más lány nevét mondta, nem pedig azét, akiről most a hírek szólnak.

Teljesen más tudatban akart engem és a gyereket itt hagyni.

Horváth férjéről mostanában annyi hazugság derült ki, hogy már maga sem tudja, mit higgyen, csak kapkodja a fejét. Az asszony azért is szólalt meg, mert nem szeretne cinkostárs maradni ebben a nagy hazugságban.

Nem értem az egészet, hiszen mi most novemberben átalakítottuk a ház egy részét, készülve a közös gyerekre és helyet csinálni neki a későbbiekben. Elkészült a férjem saját gardróbszobája is, amire vágyott. Ez idő alatt felvettem a vezetéknevét is, mert szerettem volna, ha a nevünkben is egy család vagyunk. Ez neki nagyon fontos volt, és tudom, hogy sokat jelentett neki és nekem is. Össze vagyok törve, nem térek napok óta magamhoz.

Jelenleg egymás után hullanak ki a csontvázak a szekrényből, a napokban több lány is jelentkezett azt állítva, hogy dolguk akadt a férjével az elmúlt néhány évben. Horváth Gréta azonban most már próbál nem erre, hanem inkább a saját és a gyermeke lelki egészségére fókuszálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top