nlc.hu
Sztárok

Ő lehet Meggyes Dávid új párja

Ő lehet Horváth Gréta férjének, Meggyes Dávidnak az új szerelme

Az érintettek nem erősítették meg az információkat.

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy Horváth Gréta és Meggyes Dávid házassága zátonyra futott, és a férfi később elárulta, az ő hűtlensége vetett véget a kapcsolatnak. „Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sohasem fog megbocsátani. Van valakim! Miért őt bántjátok?!” – írta közösségi oldalán. A Blikk úgy tudja, hogy az a valaki, akit Meggyes Dávid a bejegyzésében említ, nem más, mint a Dancing with the Stars profi táncosa, Stana Alexandra. 

Meggyes Dávid és Horváth Gréta

Meggyes Dávid és Horváth Gréta (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Mint a lap írja, 2021 novemberében derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy Stana Alexandra és férje, a szintén a TV2 műsorában megismert Köcse György bejelentették, alig öt hónappal az esküvőjük után véget ért 12 éves kapcsolatuk. Igaz, a táncosnő akkor tagadta, hogy egy harmadik fél ebben szerepet játszott volna. „Amikor az ember nem tér ki az okokra, akkor mindenki szeretne belekapaszkodni valamibe, bűnbakot keresnek, hibáztatják az egyik, másik felet. Semmi ilyesmiről nem volt szó, nem avatkozott bele a kapcsolatunkba egy harmadik fél, egyszerűen nézetbeli különbségek alakultak ki, amiket nem tudtunk megoldani” – nyilatkozta.

stana alexandra árpa attila

Stana Alexandra itt épp Árpa Attilával táncol (Fotó: TV2)

És hogy mikor kezdődhetett állítólagos kapcsolata Meggyes Dáviddal? A Blikk egy ismerőstől úgy tudja, hogy már hetek óta együtt vannak, de mindketten cáfolták a lap információit. Horváth Grétát az újságíróknak nem sikerült elérni, Köcse György pedig nem akart nyilatkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top