nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra: Nem Árpa Attila miatt válunk

Stana Alexandra tiszta vizet öntött a pohárba: nem Árpa Attila miatt válnak

Öt hónap házasság után válik Stana Alexandra és Köcse György. Erről az igencsak nehéz időszakról Szandi mesélt a Mokkában.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Köcse György és Stana Alexandra öt hónap házasság után válik. A táncosnő tisztázta, hogy nem volt harmadik a kapcsolatukban és nem is ismert táncpartnereik miatt válnak. Úgy érezte azonban, hogy ezt a Mokkában is tisztáznia kellene.

„Ez most nem a legkönnyebb időszak az életünkben, de ez van, egyszer fent, egyszer lent, ez most így alakult. (…) Amikor az ember nem tér ki az okokra, akkor mindenki szeretne belekapaszkodni valamibe, bűnbakot keresnek, hibáztatják az egyik, másik felet. Semmi ilyesmiről nem volt szó, nem avatkozott bele a kapcsolatunkba egy harmadik fél, egyszerűen nézetbeli különbségek alakultak ki, amiket nem tudtunk megoldani. Esetenként beszélünk, de mindkettőnknek arra van szüksége, hogy magunkba szálljunk és egyedül éljük meg ezt a pillanatot” – részletezte Stana Alexandra, aki arra is kitért, hogy olyan erős a kapcsolatuk, hogy valószínűleg soha nem fognak elszakadni egymástól, hiszen több mint 12 évet együtt voltak. 

Kiderült, hogy továbbra is együtt dolgoznak, de ez sem okoz problémát. Állítása szerint Árpa Attilával nem beszéltek konkrétan erről, de megköszönte neki, hogy mindenben mellett állt és nem nyilatkozott a válságukról. „Próbálom a szőnyeg alá söpörni az egészet és magamban megélni ezt” – mondta.

stana alexandra

Stana Alexandra (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top