nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra és exférje újra együtt?

Stana Alexandra tisztázta, összejött-e újra az exférjével

Találgatások indultak a közösségi médiában, a táncosnő most pontot tett a pletykák végére.

Összehozták Marics Petivel, hónapokig arról pletykáltak, hogy egymásba szeretett Stana Alexandra és a fiatal énekes a Dancing with the Stars alatt, most pedig a volt férjével, a szintén táncos Köcse Györggyel kapták lencsevégre, egy fővárosi étteremben ugyanis kéz a kézben táncoltak. A profi táncosnő most a Tények Pluszban tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban, hogy újra összejött-e az exével, illetve mi volt közte és Marics Peti között.

Stana Alexandra

Az elmúlt hónapok nem voltak zökkenőmentesek Stana Alexandra számára – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Talán egy volt táncpartneremet leszámítva engem mindegyik táncpartneremmel összehoztak, és ebből egyik sem volt igaz. Megértem ezeket a feltételezéseket. Nekünk táncosoknak picit másképp működik az intimitás, ahogy viszonyulunk egymáshoz, illetve ez a feszítette időszak a Dancingben nagyon közel hoz a táncpartnerünkkel. Én az összes eddigi táncpartneremmel nagyon jó viszonyban maradtam” – árulta el Stana Alexandra.

A táncosnő azokra a találgatásokra is reagált, miszerint újra együtt van az exférjével. “Nem teljesen új keletű dolog az, hogy én a Gyurival együtt dolgoztam. Mi tavaly nyáron egy koncerten is táncoltunk együtt. Nyilván mindkettőnk számára nagyon fontos a tánc, és egyébként egymásnak is nagyon fontosak vagyunk. Nagyon hosszú múltunk van. Mi mindig is szerettük egymást, ez nem titok. Nagyon boldog vagyok, hogy megmaradt köztünk ez a fajta jó viszony, ami nevezhető barátságnak, munkakapcsolatnak. De abban biztos vagyok, hogy mindkettőnknek sokkal fontosabb, hogy felnőttként, érettként tudjunk kezelni minden helyzetet, minthogy a múltbeli sérelmeinket vagy konfliktusainkat továbbvigyük” – fogalmazott.

Stana Alexandra azt is bevallotta, hogy a rosszindulatú kommentek ellenére igenis jól érzi magát a bőrében: “Nagyon jól vagyok. Jó helyen vagyok az életemben. Jó dolgok történnek velem. Abszolút magamra koncentrálok, a céljaim felé haladok. Nagyon szeretem a családomat, barátaimat. Igazából semmit sem tudok felhozni, amiben hiányt szenvednék, és talán minden, ami a múltamban történt, kellett ahhoz, hogy most így érezzem magam, és pontosan tudjam, mi az, amire szükségem van.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top