nlc.hu
Sztárok

Marics Petiék produkciója a DWTS-ban

DWTS: szenzációsat táncoltak Marics Petiék – Ördög Nóra szerint „férfi lett a hülyegyerekből”

Új oldalát mutatta meg a ValMar énekese.

Lenyűgözően rumbázott Marics Peti és Stana Alexandra a Tigris és sárkány című film Oscar-díjra jelölt betétdalára a Dancing with the Stars második adásában. A nézőknél és a zsűrinél is taroltak. Hosszú ideig tapsolták a táncospárt a stúdióban.

Nekem ez egy döntős produkció volt. Gratulálok!”  – mondta nekik a műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna, mielőtt az ítészek elé vezette Maricsékat.

Erre nincsenek szavak. Olyan arcodat mutattad meg, amit szerintem senki  nem látott még. Amit elhatároztál, hogy meg fogsz mutatni. (…) Olyat mutattál, ami fantasztikus. És az a stílusérzék, ahogy megmozdulsz, az is egészen különleges. Ilyen kezeket, amit most beletettél, azt gondolom, ezt táncművészetnek lehet nevezni. Ezt most nagyon magas szintre emelted” – dicsérte az énekest Juronics Tamás.

Zsűritársa, Szente Vajk is szuperlatívuszokban beszélt Marics táncáról: “Én is azt éreztem, hogy egyszerűen szenzációs volt. Lovagolhatunk azon, hogy te mennyire teszed bele magadat, mennyire teszed bele az érzelmeidet. Lovagolhatunk ezen, mert egyébként ezt a műsort nem lehet enélkül megnyerni. De másfelől ez mint tánc volt baromi jó“.

Marics Peti,

Marics Peti és táncpartnere, Stana Alexandra – Forrás: TV2 / DWTS – videó

Ördög Nóra szerint Marics Peti odatette a teljesítményt és a táncot. “És az a hírem van Peti, hogy elkezdtél férfivá válni. Mert eddig hülyegyerek voltál. Úgy viselkedtél eddig mindig minden helyzetben. Ez egy olyan lépés volt, amivel egy férfi mutatja magát, tehát ez egy férfias dolog volt, és elkezdett benőni a fejed lágya végre. (…) Ez megható volt, ez finom volt, ez gyönyörű volt, ez mese volt, ez lúdbőrőzős volt. Ezt még akartuk nézni tovább. Ez tényleg tündérmese volt, az első pillanattól az utolsóig. És egy iskolapélda arra, hogy így kell rumbát táncolni ebben a műsorban, szerintem” – hangzott az értékelése.

Maricsék rumbáját Juronics Tamás és Szente Vajk 8-8 ponttal, míg Ördög Nóra 9 ponttal jutalmazta, így összesen 25 pontot gyűjtött össze az énekes és táncpartnere, akik egyébként továbbjutottak a Dancing with the Stars következő fordulójába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top