nlc.hu
Sztárok

Marics Peti a DWTS-ban való szerepléséről

Marics Peti a DWTS-ról: „Remélem, most nem fogok az első pillanatban hanyatt vágódni, az elég ciki lenne”

Szorgalmasan készül az énekes az első élő show-ra.

Marics Petit nemrég még tolókocsiban vitték le a Budapest Park színpadáról, októberben azonban már a Dancing with the Stars parkettjén táncol Stana Alexandrával. „Volt pár kör, amíg beadtam a derekamat, és elvállaltam a műsort. Az elmúlt években mindig megkerestek, hogy szerepeljek a Dancing with the Starsban, de annyira tele volt a naptárunk a ValMarral, hogy hiába szerettem volna részt venni a műsorban, szabadidő hiányában nem tudtam beiktatni az életembe. Egészen mostanáig” árulta el a BEST magazinnak a 26 éves énekes.

Marics Peti,

Marics Peti és táncpartnere, Stana Alexandra – Fotó: Sajtószoba

A Dancing with the Stars stábja kiemelt figyelmet fordít Marics Peti biztonságára és egészségére a júniusi lábtörése miatt. „Remélem, most nem fogok az első pillanatban hanyatt vágódni, az elég ciki lenne, főleg egy táncos műsorban. (…) Már egészen jól vagyok, körülbelül 90-95 százalékos a bokám. (…) Ugyanúgy próbálok, mint bárki más. (…) A táncpróbák és az élő show-k alatt végig rögzítve lesz a bokám, hogy még véletlenül se történhessen baj a lábammal” – árulta el az énekes, hozzátéve: a táncpartnerével, Stana Alexandrával már az első pillanatban egymásra hangolódtak.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top