nlc.hu
TV-sztárok

Nekik szerepelt korábbi szerelmük a Dancing with the Stars-ban

Exek csatája a Dancing with the Stars idei évadában

Vajon ők tovább jutnak, mint korábbi kedveseik?

Szeptember 5-én jelentették be, hogy hamarosan képernyőre kerül a Dancing with the Stars 4. évada. A műsor készítőinek nagyszerű sztárokat sikerült összegyűjteniük, hogy megmutassák mire képesek. 

Dancing with the Stars 4. évada

Fotó: Trenka Attila

Radics Gigi; T. Danny; Sydney van den Bosch; Simon Kornél; Hunyadi Donatella; Marics Peti; Király Linda; Szabó András Csuti; Eszenyi Enikő és Krausz Gábor perdülnek táncra október 14-én. A hírességek közül mindegyikük megérne egy külön misét, de mi egy másik érdekességre figyeltünk fel. Több olyan szereplő is van, akinek volt szerelme szerepelt már korábban a műsorban. 

Marics Peti és Tóth Andi 

Tóth Andi a Dancing with the Stars második évadában mutatta meg, mire képes a színpadon, az éneklésen kívül. Andrei Mangrával az oldalán hétről hétre felrobbantották a színpadot, tehát nem meglepő, hogy meg is nyerték a versenyt. Az énekesnő tavaly a döntőben ismét feltűnt a műsorban és olyan show-t csinált, melytől mindenkinek leesett az álla. 

Korábban Marics Peti és Tóth Andi szerelme nem itt, hanem a Sztárban Sztár című műsorban kezdett kibontakozni, ahol egy közös produkciót adtak elő. Sokáig úgy tűnt, igazi álompárt alkot a két énekes. Oly’ annyira, hogy az idei Sztárban Sztárban mind a ketten helyet kaptak a zsűrik között, de még véget sem ért a műsor, amikor kiderült szakítottak

Kíváncsian várjuk, a ValMar duó énekesének van-e hasonló érzéke a tánchoz, mint korábbi szerelmének. Ugyan felülmúlni nem tudja, maximum utolérni azzal, hogy ő is első helyen végez. Az pedig csak egy újabb kérdés, a szerkesztők idén ismét felkérik majd Tóth Andit egy extra produkcióra? 

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina

Kulcsár Edina hivatalosan tavaly indult volna a Dancing with the Starsban, a próbákat is elkezdte, ám hamar kiderült, új párjától, G.w.M.-től kisbabát vár, így fel kellett adnia, a helyére pedig Berki Mazsi ugrott be.

A kis Amara május 11-én jött a világra, tehát nem meglepő, hogy ebben az évben még nem pótolja be a kimaradt versenyt az egykori szépségkirálynő. Ha minden jól megy, Csutinak értelemszerűen nem lesz nehéz továbbjutnia annál, mint volt felesége tavaly. A sztárpár egyébként 2022 januárjában jelentette be, hogy zátonyra futott a házasságuk. Edina szinte azonnal világgá kürtölte, hogy Varga Márk az új párja, akivel nem csak közös gyermekük született, de össze is házasodtak, mindezt másfél éven belül.

Az üzletember útja kicsit rögösebb volt, de lassan egy éve, hogy egymásra találtak Sudár Biankával, aki a keddi sajtótájékoztatóra is elkísérte kedvesét, és valószínűleg a műsor alatt is végig támogatni fogja. 

Krausz Gábor és Tóth Gabi

Az elmúlt egy hónapban jóformán napi téma, hogy 6 év házasság után a válás mellett döntött Krausz Gábor és Tóth Gabi. A válás okairól egyik fél sem beszélt, a pletykák viszont arra utalnak, az énekesnő a Fricska Táncegyüttes egyik tagjába szeretett bele. 

Ugyan Gabi sosem szerepelt a Dancing with the Stars-ban, de állandó arca a TV2-nek, ráadásul hamarosan jön a Sztárban Sztár leszek! élő show-ja, ami bár másik napon kerül képernyőre, mint a DWTS, de nem olyan nagy az a csatorna, így ki tudja, véletlenül nem kerül-e kínos szituációba a séf és az énekesnő. Egyébiránt úgy tűnik, Gábor nagyon lelkes a táncos műsor kapcsán, még akkor is, ha saját bevallása szerint nem a táncparkett ördöge. A sajtótájékoztatón még arra is jutott ideje, hogy egy kis fricskát odaszúrjon az énekesnőnek, amikor tréfásan elejtette, reméli, hogy a partnere, Mikes Anna kihajtja belőle a szuflát. Ezzel arra utalt, amikor egy évvel ezelőtt Tóth Gabi egy nyilatkozatában azt mondta, hogy kemény volt a közös munka a Fricska Táncegyüttessel, a fiúk még a szuflát is kihajtották belőle. Ezt mindenki értelmezze úgy, ahogy akarja. 

Az biztos, mi nagyon szurkolunk a séfnek, hogy sikeresen szerepeljen a műsorban, és a táncban boldogságot leljen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top