nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti és Sudár Bianka interjú

„Nagyon jól kijövök Bius családjával, ahogy ő is az enyémmel” – Szabó András Csutival és Biankával beszélgettünk

Csuti és Bianka lassan 9 hónapja alkotnak egy párt, nem olyan régen pedig össze is költöztek. A szerelmesek pár hónap alatt rengeteg élményt gyűjtöttek, ráadásul az üzletember találkozása kedvese szüleivel sem mindennapi történet. Nekünk most elmesélték.

Szombaton királynők hozták el a holdfényt a balatonfüredi éjszakába. A Miss Balaton 2023-as gáláján tíz gyönyörű lány mutatta be több neves magyar tervező ruháját a résztvevőknek. A mára ikonikusnak számító esemény vörös szőnyegén többek között Iszak Eszti, Epres Panni, Zimány Linda, Horváth Éva és Molnár Nini is felvonult. A gyönyörű hölgyek mellett olyan sztárpárok is megjelentek, mint Szabó András Csuti és kedvese, Sudár Bianka, aki korábbi versenyzőként tért vissza a gálára.

2018-ban versenyzőként vettem részt a Miss Balatonon, ahol sikerült bekerülnöm a top12-be, így természetes, hogy minden évben visszatérek a versenyekre és a gálákra is. A legtöbb lánnyal azóta is jó kapcsolatot ápolok, ilyenkor pedig újra összejön a mi kis csapatunk, együtt ünneplünk, kicsit nosztalgiázunk. Mindig jó érzéssel tölt el, amikor körülvesz a Miss Balaton miliője – mesélte az nlc-nek Bianka, majd Csuti vette át a szót, aki először járt Miss Balaton rendezvényen. „ A Miss Balatonról eddig csak azok a tartalmak voltak meg, amit a social médiában láttam, most volt lehetőségem először testközelből megtapasztalni az eseményt. Gyönyörű a helyszín és maga a rendezvény is nagyon impozáns.

Szabó András Csuti és Sudár Bianka

Szabó András Csuti és Sudár Bianka (Fotó: Red Lemon Media)

Csuti és Bianka lassan kilenc hónapja alkotnak egy párt. Habár a nyugodt és békés pillanatokat is szeretik együtt megélni, ha tehetik, utazással színesítik a szürke hétköznapokat. Így augusztusra már több külföldi és belföldi kiruccanáson is túl vannak, ráadásul a magyar tengerhez különleges kapcsolatok kötik őket. 

Engem a Balatonhoz természetesen a nagyszüleim emléke köt, akiknél nyaranta nagyon sok időt töltöttem Badacsonyban. Mindig, amikor visszajövünk, egy picikét nosztalgikus, mostanra viszont már inkább szomorú, mivel sajnos egyikőjük sincs már köztünk. Viszont, ha itt vagyunk – mivel Bius Veszprémhez közel lakik -, általában Balatonfüreden vagy Tihanyban horgonyzunk le” – árulta el az üzletember.

A pár több alkalommal járt már külföldön is, az első ilyen nyaralásuk alkalmával Dominikára utaztak, ahol nyilvánvalóvá vált számukra, nem feltétlen egyezik az elgondolásuk a pihenés fogalmáról…. Szerencsére ma már ebben is egyre jobban közelítenek egymáshoz.

Nem olyan régen voltunk Horvátországban, de az első „összezárt” élményen már akkor túljutottunk, amikor Dominikán voltunk nyaralni. A horvátországi kikapcsolódás nagyon jó, de más volt, hiszen a családom, unokatestvéreim, barátaim is velünk tartottak – idézte fel Bius, aki arra is kitért, miben különböznek párjával. 

A napozással vannak gondok Csutinál, de most már kezdi megszokni, sőt, lassan fel is találja magát… Míg én napozok, addig ő eldolgozgat a telefonján, fényképeket készít, szóval amennyire tudja, leköti magát.

Biusról tudni kell, hogy 10:30-kor kifekszik a napra és délután négyig simán el van a parton. Ezt Dominikán tapasztaltam meg először. Én az aktívabb nyaralós vagyok, de ahogy ő is mondta, egyre jobban sikerül átvennem ezt a lelassult tempót – vette át a szót Csuti, aki elismerte, valóban egyre jobban viseli, hogy kedvese szeret a parton sütkérezni, sőt már ő is csatlakozik szerelméhez egy rövid időre. 

Szabó András Csuti és Sudár Bianka

Fotó: Instagram

Korábban az üzletember lapunknak is mesélt arról, fiatal kedvese mennyire jól kijön az egész családjával és most kiderült, szerencsére ez fordítva is így van. Ráadásul, még egy jó sztorijuk is van arról, ahogyan Csuti a szülőknek bemutatkozott.

Igazából az első nem tervezett találkozó a szülőkkel viccesen alakult. Éppen utaztunk Bécsbe, ahol az első közös kiruccanásunk volt. Megérkeztem Biusékhoz, ő pedig még nem készült el. Gondoltam, jól van, addig én elleszek. Ledobtam a cipőt, bekapcsoltam a tévét, kivettem a hütőből egy üditőt, majd egyszer csak valaki megszólított, hogy „Jó napot”. Felnéztem és ott volt Bius apukája.

Pár másodpercig kellemetlenül éreztem magam, de az egész helyzet olyan természetes volt, hogy minden félelmem elszállt. Szerencsére nagyon jól kijövök Bius családjával, ahogyan ő is az enyémmel.

Az első másodpercben befogadtak. Nyilván voltak fenntartásaik velem kapcsolatban, amik teljesen normálisak és természetesek, mert féltik a kicsi lányukat. De ők is azt tapasztalták, mint amit nagyon sokan, amikor velem találkoznak, hogy „mást gondoltunk rólad, nem így képzeltünk el”. A legfontosabb nekik természetesen, hogy Bius boldog legyen, ő pedig boldog, onnantól kezdve pedig szerintem pont van a mondat végén. Az első találkozó olyan volt, mint egy spontán randi vagy buli, amikben mindig van valami extra, hiszen amennyire fura az első egy-két másodpercben, utána annyira gördülékenyen megy minden a mai napig. Olyan szinten figyelnek arra, amikor én megyek, hogy milyen programokkal készüljenek, milyen ételeket szeretek… Hihetetlen jó érzés az ő társaságukban lenni. Nem gondoltam volna, hogy mondjuk egy egész hetes, napi 10 órás forgatás után lesz kedvem autóba ülni azért, hogy  Bius szüleivel vagy baráti társaságával legyek, de így van.

Hivatalosan ugyan már csak pár hét van a nyárból, azonban a szerelmesek amennyire lehet, ezt még szeretnék kihasználni.

Azt tervezzük, hogy a közelgő születésnapom alkalmából kiutazunk Párizsba, ami nyár végén még remélhetőleg belefér” – újságolta Bius.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top