nlc.hu
TV-sztárok

Miss Balaton Gála 2023

A csillagokat is túlragyogták a sztárok a Miss Balaton 2023-as gáláján – Fotók

Fényűző ruhák, önfeledt találkozások, stílusos bemutató. Képeken mutatjuk meg, hogyan telt szombat este a Miss Balaton 2023-as gálája.

Szombaton királynők hozták el a holdfényt a balatonfüredi éjszakába, a Miss Balaton 2023-as gáláján tíz gyönyörű lány mutatta be több neves magyar tervező ruháit a résztvevőknek. A mára ikonikusnak számító esemény vörös szőnyegén többek között Iszak Eszti, Epres Panni, Zimány Linda, Horváth Éva és Molnár Nini is felvonult. A gyönyörű hölgyek mellett sztárpárok is megmutatták magukat: Szabó András Csuti is elkísérte kedvesét, Sudár Biankát, aki 2019-ben indult a Miss Balaton címért, Gelencsér Timit párja, Simon Mátyás támogatta. A korábbi versenyek koordinátora, Lipcsei Betta futballista férjével, Juhász Rolanddal érkezett. 

Király Lili és Balogh Eleni

Fotó: Red Lemon Média

A gála meghívott vendégei az este folyamán három Miss Balaton királynővel is találkozhattak a napokban újranyitó Anna Grand Hotel dísztermében, ahol idén látványos divatbemutatón vonultak fel a korábbi évek nyertesei. Közöttük Király Lili, Balogh Eleni és a 2022-es királynő, a koronát jelenleg is birtokló Csupor Olívia. Új királynőt majd a 2024-es verseny keretében választ a Miss Balaton összetartó csapata. 

Balogh Eleni
Megnézem
Összes kép (24)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top