nlc.hu
Sztárok

Lipcsei Betta a Miss Balaton megnyeréséről

Lipcsei Betta szerint már rég több kell egy szépségverseny megnyeréséhez, mint a csinos külső

A modell-műsorvezető szerint egy ilyen verseny megnyeréséhez már régóta több kell, mint a megnyerő külső.

Már javában zajlik a Miss Balaton versenyzőinek felkészítése Balatonfüreden. A lányokat gyakorlott mentorok tanítják, akiknek minden tanácsát megfogadják. A verseny koordinátora, Lipcsei Betta többek között arról is mesélt az nlc-nek, hogy miként zajlik a felkészülés, mi az a plusz, amivel meg lehet nyerni egy ilyen versenyt, illetve mennyiben mások a mostani jelentkezők, mint az elmúlt években.

„Azt mondanám, hogy sokban nem különböznek az elmúlt évek versenyzőitől, talán egy kicsit jobban összeszedettek, tanultak az elmúlt évekből, céltudatosabbak, másképp motiváltak. Jellemző, hogy a legtöbbjüknek van olyan ismerőse, aki volt már Miss Balaton versenyen, így nagyjából tudják, hogy mire számíthatnak. A legtöbben tisztában voltak vele, hogy zajlik a verseny és mik az elvárások” – kezdi a modell-műsorvezető.

Lipcsei Betta

Fotó: Instagram

Betta azt mondja, a lányok megfogadják a mentorok tanácsait, ami egyébként elengedhetetlen ahhoz, hogy jól szerepeljenek a versenyen. „Eddig egyik évben sem volt probléma ezzel, hiszen aki jelentkezik hozzánk, rendszerint nagyon nyitott és figyelnek az építő jellegű kritikákra, valamint a mentoraik tanácsaira is. Nem sértődnek meg, ha elmondjuk nekik, hogy mi az, amiben fejlődniük kell még” – mondja a modell, aki szerint a kisugárzás az, ami kiemel egy szépségkirálynő-jelöltet a többiek közül.

Sokat gondolkoztam korábban és többen kérdezik is, hogy miért pont az a lány nyer, aki. A felkészülési időszak alatt megismerem a jelentkezőket és többször előfordult, hogy én mást mondtam volna előzetesen győztesnek. Szerintem, ha elcsépeltnek is hangzik, a kisugárzás az, ami kiemel egy lányt a többiek közül. Itt minden lány szép: 12 gyönyörű hölgyet látunk, ránézésre bárki megérdemelné a koronát, de van az a megmagyarázhatatlan plusz, amit mindenki érez, és ami alapján győztest hirdetünk.

Lipcsei Betta szerint már régóta nem csak a szépség számít, az is fontos, hogy egy versenyző megnyerő is legyen. „Kíváncsiak vagyunk a lányok személyiségére is, hiszen a szépség nem minden. Jó, ha van valakinek véleménye a világ történéseiről, a minket körülvevő dolgokról és ezt ki is meri mondani. Ahogy változott a világ, úgy változott ennek az igénye is. Most már azt is megnézzük, hogyan szerepel egy szépségkirálynő-jelölt a közösségi médiában, hiszen az is nagyon fontos, hogy milyen üzenetet ad át az embereknek” – magyarázza a műsorvezető, aki a verseny elejétől kezdve a lányokkal van, így elkerülhetetlen, hogy kialakuljon valamiféle kapcsolat közte és a versenyzők között.

„Én már az első válogatók alatt is találkozom velük és nyilván kialakul egyfajta személyes kötődés is. Más szemmel nézem őket, mint a zsűri, de azért a verseny vége felé már én is látom, hogy ki az a 4-5 lány, aki akik közül kikerülhetnek a dobogósok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top