Sztárok

Forró képek készültek a Miss Balaton szépségeiről

Sejtelmes és érzéki képek készültek a Miss Balaton-modellekről. Ajkai Dávid kamerája előtt pózoltak a szépségverseny elmúlt éveinek döntősei és nyertesei. Többek között Rákos Lili, Király Lili, Nagypál Kriszti, Horváth Cinti, Ollári Barbara, Hegedűs Zoé, Szabó Annabella mosolyog majd ránk a 2018-as Miss Balaton-naptár egy-egy oldalán.

Mint mindig, idén is gyönyörű lányok versenyeztek a Miss Balaton koronájáért. A nagy show után a győztes végül Rákos Lili lett, aki egy évig viselheti a szépségkirálynő címet. Készült már fürdőruhás, koktélruhás naptár a Miss Balaton szépségeivel, 2018-ban pedig érzéki fehérneműkben keltenek életre egy-egy hónapot a szépségverseny modelljei. Az elmúlt négy év döntősei és nyertesei kerülnek ilyenkor a naptár oldalaira, akiknek a fotózás során Lipcsei Betta, Iszak Eszti, Epres Panni és Dukai Regina segített a tökéletes pózok beállításánál.

„Igazán sejtelmes képek készültek most a Miss Balaton-naptárhoz. Minden évben új koncepciót találunk ki, most a fekete színt vittük végig, a lányokat fekete fehérneműkben és kiegészítőkben fotóztuk, viszont a tavalyi évvel ellentétben a képek színesek lesznek” – mondta el Lipcsei Betta, a szépségverseny egyik szervezője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top