nlc.hu
Sztárok

Epres Panni új feladata

Epres Panni hotel nagykövet lett

A modell egy különleges szerepben tűnt fel.

Az Anna Grand Hotel népszerűségét és történelmi jelentőségét a híres vendégeken túl – például Vörösmarty Mihályon, Jászai Marin vagy Kossuth Lajoson – mi sem bizonyítja jobban, hogy már a 19. század derekán heti háromszor gyorskocsijárat biztosította, hogy a pesti vendégek lejuthassanak a divatosnak számító Nagyvendéglőbe, melynek nevét 1889-ben változtatták Grand Hotelre. Ez az a név, amely aztán a hosszú évtizedek alatt összefonódott a legendás Anna-báléval, 2014 óta pedig a Miss Balaton versenyek gáláinak és kísérőrendezvényeinek állandó helyszínéül szolgál. A hotel nagyköveti feladatait a jövőben a mindig pozitív Epres Panni látja el.

Epres Panni

Epres Panni (Fotó: Trenka Attila)

„Ez a nagyköveti felkérés azért jelentett számomra igazán kellemes meglepetést, mert a hotel csapata nem csak a promóciós feladatok kapcsán számít rám. Már a megnyitó előtt fél évvel elkezdődött a közös munka, részt vehettem a szálloda stílusának kialakításában – többek között én választottam ki a piperecikkek illatát, segítettem az enteriőrök színvilágának kialakításában és a szállodai alkalmazottak uniformisának megálmodásában is. Hosszú évek óta vagyok az ANNA GRAND vendége, így nagy öröm, hogy már a csapat tagja lehetek. Nagyon élveztem és élvezem a közös munkát” – avatta be az újságírókat feladatainak részleteibe a csodaszép modell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top