nlc.hu
TV-sztárok

A Miss Balaton királynői

Ők a Miss Balaton eddigi királynői – emlékszel még rájuk?

Idén is megválasztják a Miss Balaton királynőjét, a naptárfotózás ezúttal Mexikóban lesz.

Idén augusztusban ismét királynőt választ a Miss Balaton, de természetesen a következő pár hónap még rengeteg feladatot tartogat a verseny mentorainak és a jelentkező lányoknak. Az Epres Panni elnöksége mellett működő casting zsűricsapat új taggal bővül Gelencsér Timi személyében, a mentorok között pedig az egykori közönségszavazás nyertesét, Horváth Cincót is üdvözölhetjük, de visszatér a csapatba Szabó Dóri is.

Miss Balaton királynők

Fotók: Miss Balaton

„Évek óta én vagyok a casting zsűrielnöke, ez nagyon nagy megtiszteltetés. Mindannyian más szempontból figyeljük a lányokat, hiszen a divatvilág más-más szegmenséből jövünk. Az első válogatón közel száz lány közül kell kiválasztanunk a továbbjutókat, mindenkire ugyanannyi időt szánunk, mindenki egyenlő esélyt kap a bemutatkozásra. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy idén milyen lányok neveznek. Ez mindig nagyon izgalmas, mert egészen a döntőig kísérem őket. Próbálok velük olyan trükköket is megosztani, amik számomra is hasznosak voltak a szakmai pályafutásom kezdetén” – mondta korábban Epres Panni.

De lássuk, kik voltak azok a lányok, akiknek az elmúlt években korona került a fejükre.

Megnézem
Összes kép (6)

Április utolsó napjáig még lehet jelentkezni, amit ide kattintva tehetsz meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top