nlc.hu
Sztárok

Miss Balaton winter party

Csodás eseményen tündököltek a Miss Balaton versenyzői és mentorai

Budapest egyik legpatinásabb épületében, a Szépművészeti Múzeumban zárták a 2022-es évet a Miss Balaton szépségei és mentorai.

Epres Panni, Iszak Eszti és Gelencsér Tímea a meghívott vendégekkel együtt ünnepelte a verseny korábbi királynői, Király Lili vagy éppen Balogh Eleni mellett az idei győztest, Csupor Olíviát.

Epres Panni

Fotó: Miss Balaton

A budapesti Szépművészeti Múzeum adott otthont a Miss Balaton immár hagyományos Winter Party-jának szombat este, melyen a verseny mentorai, Epres Panni, Iszak Eszti és Gelencsér Tímea mellett, a vendégek között feltűnt többek között a Miss Balaton tréner csapatából Nagy Réka, Horváth Cintia és Szabó Dóri is, eljött Zimány Linda és Molnár Nini, valamint a mexikói Tulumban fotózott, 2023-as naptárban szereplő lányok és korábbi Miss Balaton résztvevők is megjelentek.

Az évzáró esemény vendégei egy különleges divatbemutatón is részt vehettek, ahol többek között a 2022-es királynő, Csupor Olívia is a kifutóra lépett. Az opera- és balettprodukciókat is felvonultató, látványos show-val a korábbi királynők és versenyzők méltóképpen zárták az idei Miss Balaton eseménysorozatot.

Balogh Eleni
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top