nlc.hu
Sztárok

Interjú Csupor Olíviával

Csupor Olívia, a 2022-es Miss Balaton királynője: „Megnyíltak a kapuk a verseny után”

Számos fotózásra hívják, de igyekszik minél több munkát elvállalni, még úgy is, hogy nehezen oldja meg a logisztikát.

Csupor Olívia lett a 2022-es Miss Balaton királynője, augusztusban került a fejére a korona: nagyot változott az élete azóta. Fotózásról fotózásra jár, emellett pedig a szakmájában is helytáll. A gyönyörű modellel Mexikóban beszélgettünk, ugyanis ott került sor a Miss Balaton 2023-as kalendáriumának fotózására.

Amikor utoljára találkoztunk, épp a fejedre került a korona. Mi történt veled az azóta eltelt hónapokban?

Legutóbb még a sokk hatása alatt voltam, ami a mai napig tart valamilyen szinten. Rengeteg dolog történt velem, próbálom utolérni magam minden területen. Számos fotózáson jártam, próbálok minél jobban beletanulni a szakmába. A munkával, amit a kórházban végzek szülésznőként, néha nehéz összeegyeztetni, de szerintem egészen jól megy. Öröm számomra, hogy sok megkeresést kapok és próbálok helytállni mindkét munkámban.

Mit tapasztalsz, mennyit tett hozzá az életedhez a Miss Balaton?

A verseny előtt nem volt tapasztalatom a modellkedésben, nem sok munkám volt. Miután a fejemre került a korona, sokan megkerestek. Nagyon szeretem ezt a szakmát, elképesztően hálás vagyok ennek a lehetőségnek, hiszen valamilyen szinten kinyílt előttem a világ. Új helyzetek elé állít az élet, és szeretem az ezzel járó izgalmakat.

Csupor Olívia és a párja

Csupor Olívia és a párja (Fotó: nlc)

Azon gondolkodtál, hogy a szülésznői munkádat háttérbe szorítod és a teljes fókuszt a modellkedésre helyezed?

Egyelőre ez nem opció. Az viszont egyre inkább foglalkoztat, hogy éljek a lehetőségekkel, ezért igyekszem nagyon odafigyelni a fotózásokon és ezáltal minél több lehetőséghez jutni. Ahogy említettem, sokan megkeresnek és a nagyját el is vállalom, mert hiszem, hogy élni kell az ilyen lehetőségekkel.

Amikor megnyerted a Miss Balatont, már sokkal magabiztosabb voltál, mint a verseny felkészítési időszakában, most pedig már azt látom, hogy teljesen kinyíltál. Ez a pozitív visszajelzések hatása lehet?

Mindent megteszek azért, hogy méltó legyek ehhez a címhez. A verseny előtt szinte egyáltalán nem volt önbizalmam, de a győzelem segít bátrabbnak lennem. Ez nem azt jelenti, hogy elszálltam, vagy beképzelt lettem, de már látom az értékeimet.

Mit szóltak a versenyhez a kollégáid a szülészeten?

Akik tudnak róla, azok támogatnak és örülnek nekem. Szerintem sokan nem is tudják az osztályon, hogy megnyertem a versenyt, és mivel nem szoktam dicsekedni, ez minden bizonnyal így is marad már.

Miss Balaton

Miss Balaton naptárfotózás Mexikóban

A családod és a párod hogyan viszonyul az új élethelyzethez?

Továbbra is támogatnak és nagyon büszkék rám. Vannak olyan események, ahova el tudnak jönni velem, a tesóim és a párom is, együtt bulizunk és kiélvezzük a szépségkirálynőség előnyeit. Előfordul, hogy kicsit nehezen menedzselem az időbeosztásomat, de ebben is sokat segítenek, és ha esetleg a fáradtság miatt kicsit mélyen vagyok, akkor is biztatnak.

A szakmád és a modellkedés mellett hogy van időd magadra?

Egyelőre ezt a legnehezebb megoldanom, sokszor örülök, ha hazaérek és vízszintesben lehetek. Emellett pedig minden szabadidőmet a családomra és a páromra szentelem természetesen. Ennek ellenére úgy vagyok vele, hogy most vagyok fiatal, ki kell használnom a lehetőségeket, hiszen ki tudja, meddig tart még. Fáradt vagyok, de boldog.

Belekóstolhattál a kifutós modellek életébe, és a fotózásokba is. Melyik áll közelebb hozzád?

Mindkettőt nagyon szeretem, nem tudnék választani. A versenyen sokat voltunk a kifutón, azt is nagyon szívesen csinálnám a jövőben, de a fotózások is közel állnak hozzám. Azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell valakinek több tízéves tapasztalat ahhoz, hogy egy jó és előnyös kép készüljön róla.

Csupor Olívia

Csupor Olívia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top